Zawsze jestem ospermiana na moją buzie
Ja będąc na plaży, w ustronnym miejscu, uprawiałem seks z żoną. Usiadła na mnie okrakiem i nadziała się na mojego kutasa. W pewnym momencie zobaczyłem za jej tyłkiem klęczącego podglądacza, który walił sobie konia. Bardzo mnie to podnieciło, ale musiałem uważać żeby żona go nie zauważyła. Miał widok na jej wypięty tyłek, z kutasem w cipce. Wiedział, że go widzę i ma moje przyzwolenie, więc był na prawdę bardzo blisko. Kończąc, dałem mu znak żeby odszedł - posFani czekają na więcej szczegółów
Ja będąc na plaży, w ustronnym miejscu, uprawiałem seks z żoną. Usiadła na mnie okrakiem i nadziała się na mojego kutasa. W pewnym momencie zobaczyłem za jej tyłkiem klęczącego podglądacza, który walił sobie konia. Bardzo mnie to podnieciło, ale musiałem uważać żeby żona go nie zauważyła. Miał widok na jej wypięty tyłek, z kutasem w cipce. Wiedział, że go widzę i ma moje przyzwolenie, więc był na prawdę bardzo blisko. Kończąc, dałem mu znak żeby odszedł - posłusznie się oddalił
chwila, chwila... szwagier Twojego faceta to tak jakby Twój brat, wtf???Nawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógł
Naprawdę odstaw to co bierzesz.Mąż siostry mojego faceta jest obcym kolesiem do mnie
Odważnie, ale wiadomo chciałbym być w tym stadzieJa to bym chciał zobaczyć jak stado kutasów spuszcza się na moją żonę a ja z niej zlizuje sperme a pozniej wsadzam w jej cipke pełną spermy
Czyli "powietrza!!!".@Patryk28
Ja już zrozumiem, że ortografia jest zbędna na sexforum.pl, a polszczyzna jest obciachowa. Niemniej opowiadanie, relację psuje chaos spowodowany brakiem interpunkcji. Nie gniewaj się.
Moja zona lubi czasem takie filmiki z cuckoldem w tle.Szkoda ze nie ma odwagi bo pozwolenie moje juz dawno ma tylko chyba sie boi albo mi nie ufaMój mnie też by chciał żeby mnie tylu gości mogło walić
Ogromne emocje... To nie do opisania, kiedy widzisz jak inny penis wbija się w Twoją kobietę, a ona płonie z rozkoszy, albo jak wypełnia jej usta i nagle tryska w nich obficie burza emocji i podniecenia.... Kocham moment kiedy inny facet kończy z moją żoną, w jej ustach, na nią, w pupie... Coś niesamowitegoTez mnie to zastanawia jakie temu odczucia towarzyszą
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Żona z innym | Seks | 255 | |
C | Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem | Seks | 42 | |
M | Inne Żona pierwszy raz z kimś innym | Opowiadania erotyczne | 5 | |
A | Żona na wesele | Seks | 41 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 |