• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

piesek

Seks Praktykant
Zakupy ze swoją Panią na smyczy. Mam taką fantazję, gdzie idę do galerii handlowej jako uległy kundel na smyczy i sponsoruję wszystko swojej Pani.

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja mam fantazje żeby przebrać się w damskie ciuszki, pończochy, stringi, mini, koszulka o peruka, szpilki, stanąć w lesie przy drodze i czekać na okazję 😜 tzn umówić się z kimś i czekać przy drodze na niego a potem w lesie zrobić mu loda jak dziwka.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Grupka ludzi mnie porywa, wywożą mnie do jakiegoś opuszczonego budynku, tam rozbierają mnie do naga, związują mi sznurem ręce i nogi, chcą wyciągnąć ze mnie pewną informację, ale ja milczę.
Jedna osoba z tej bandy podchodzi do mnie chwyta mojego fiuta i zaczyna mi trzepać do momentu aż mi staje, druga osoba podchodzi też do mnie, ma nóż w ręce, który przykłada ostrzem do mojego fiuta i grozi mi że jak nie zacznę mówić to tym nożem mnie obrzeza na żywca, a jak dalej będę milczał to pozbawią mnie kompletnie męskości, kolejna osoba podchodzi i wiąże sznur na moich jądrach i penisie

Ostatnia edycja:

ona79on77

Cichy Podglądacz
A mnie marzyło się zagrać w filmie erotycznym i ........... zagrałam w produkcji Sin City Entertainment. Powiem Wam,że bardzo miło to wspominam, a praca z ludźmi na planie, cóż lepiej być nie mogło:) Kasę też ładną płacą, bo minimum 1000 zł za dzień nagrań, ale nie to było najważniejsze. Spełniłam swoje marzenie:)
Super spełnione marzenie. Może pochwal sie tym filmem, może podaj link do niego jeśli jest w necie ?

ona79on77

Cichy Podglądacz
Naszym marzeniem było zapoznać się, zagłębić troszkę w temat swing. I udało się . Spełniło się kilka spotkań z niejedną parką i trójkącik z niejedną sexi singielką.

ona79on77

Cichy Podglądacz
Moja najbardziej wyuzdana fantazja - której na pewno nigdy nie spełnię - to gangbang. Kilku facetów mnie najzwyczajniej w świecie pieprzy... po kolei... mniam.
Dlaczego nigdy nie spełnisz? Wystarczy sie udać do jakiegoś swingers clubu, czasem gdzieś organizują tematyczne wieczory typu GB i być może spełnisz woje marzenie-fantazje.