• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja mam fantazje żeby przebrać się w damskie ciuszki, pończochy, stringi, mini, koszulka o peruka, szpilki, stanąć w lesie przy drodze i czekać na okazję 😜 tzn umówić się z kimś i czekać przy drodze na niego a potem w lesie zrobić mu loda jak dziwka.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Grupka ludzi mnie porywa, wywożą mnie do jakiegoś opuszczonego budynku, tam rozbierają mnie do naga, związują mi sznurem ręce i nogi, chcą wyciągnąć ze mnie pewną informację, ale ja milczę.
Jedna osoba z tej bandy podchodzi do mnie chwyta mojego fiuta i zaczyna mi trzepać do momentu aż mi staje, druga osoba podchodzi też do mnie, ma nóż w ręce, który przykłada ostrzem do mojego fiuta i grozi mi że jak nie zacznę mówić to tym nożem mnie obrzeza na żywca, a jak dalej będę milczał to pozbawią mnie kompletnie męskości, kolejna osoba podchodzi i wiąże sznur na moich jądrach i penisie

Ostatnia edycja:
  • Wow
Reactions: tpo

ona79on77

Cichy Podglądacz
A mnie marzyło się zagrać w filmie erotycznym i ........... zagrałam w produkcji Sin City Entertainment. Powiem Wam,że bardzo miło to wspominam, a praca z ludźmi na planie, cóż lepiej być nie mogło:) Kasę też ładną płacą, bo minimum 1000 zł za dzień nagrań, ale nie to było najważniejsze. Spełniłam swoje marzenie:)
Super spełnione marzenie. Może pochwal sie tym filmem, może podaj link do niego jeśli jest w necie ?

ona79on77

Cichy Podglądacz
Naszym marzeniem było zapoznać się, zagłębić troszkę w temat swing. I udało się . Spełniło się kilka spotkań z niejedną parką i trójkącik z niejedną sexi singielką.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Seksualny niewolnik dla kolegi i jego dziewczyny :p

W mojej fantazji zostaje ich współlokatorem ale niestety tracę pracę i nie mogę się dorzucać do rachunków i oni mi mówią że od teraz mam się zajmować domem, sprzątać i gotować oraz spełniać ich seksualne zachcianki bo kumpel ma fantazje bi a jego dziewczyna zawsze chciala zdominować faceta

Przykładowe fantazje, jestem sam na mieszkaniu, myje naczynia, kumpel wraca z pracy, wchodzi do kuchni i bez słowa zaczyna odsuwać rozporek i pokazuje palcem na jego krocze, a ja posłusznie klękam przed nim i mu obciągam

Kolejna fantazja, jestem na chacie z dziewczyną kumpla, kumpel jest w pracy, dziewczyna wychodzi naga spod prysznica, rozkłada na łóżku ręcznik, siada na nim, rozchyla na maksa nogi, pokazuje palcem na jej cipke i mówi do mnie liż, a ja posłusznie klękam przed nią i ją liże

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Masz takich znajomych, ktorzy juz wiedzą o tyfch fantazjach i one mogą byc przez nich brane do siebie?