• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
Witam jestem robert i mam 18 lat i bardzo mnie podnieca moja mama ilona 40 lat pracuje w jakiejs firmie jako sekretarka, czesto bywa tak ze przebiera sie w domu ze zwyklych ciuchow w sexowne ciuszki sekretarki bladynka w bialej bluzeczce z dekoltem z ktorego wystaje czerwony stanik w ktorym sa jej jedrne piersi spodniczka mini rajstopy chyba ze jest firmowa impreza to zaklada ponczochy wiele razy udalo mi sie zauwarzyc ze na te imprezy chodzi bez bielizny za kazdym razem gdy wychodzi do pracy i mijam ja to od razu musze isc sie strzepac, i niewiem jak jej powiedziec ze mnie podnieca i jak ja namowic zebym z nia sie kochac zna
Daj się przyłapać na podglądaniu jej a w ręku trzymaj swojego

Mężczyzna

NostosStar

Cichy Podglądacz
pochwalcie się, co Wam chodzi po głowie, ciekawe kto jest największym hardkorem:)
moje własne fantazje raczej nie są jakieś ekstremalne, choć dla niektórych na pewno niecodzienne czy dziwne. na pewno bym kiedyś chciał spróbować fistingu, rimmingu, pissingu, jakiegoś lekkiego SM, kręci mnie też kwestia lewatywy i różnych zabaw analnych - to tak na szybko co mi przychodzi do głowy. A co tam w Waszych fantazjach się pojawia?
To nie sa fantazje to real! Ja tego wszystkiego doswiadczam! ( tylko nie czesto i w tym problem). Fantazja to żeby moja kochana żona do mnie wróciła i była by pełnia szczèścia. Ale nie wróci..( dla tego to.. fantazje...)