Mam wiele fantazji erotycznych, pewnie nie wszystkie wymienie ale... no i niestety tez nie w kolejnosci (w sensie ze naj naj) no i tez sa naprawde zryte
- Chcial bym, zeby kobieta jakims elektrycznym automatycznym precikiem, z takimi kuleczkami, ruchala caly dzien w otworek peniska, oczywiscie z czasem zwiekszajac (no ale w jeden dzien nie dalo by rady tak zrobic), by kazdy palec jej wchodzil
- Drugie, to takie dziwne marzenie, ze moja laska zazyczyla sobie by mnie geje jebali w dupe caly dzien, spust oczywiscie do jakiegos naczynia, a na koniec wypicie, suma sumarum chodzilo by o to by laska mogla mi zrobic fisting
- Kolejna dziwna sprawa jest masturbacja z moja laska gdzies na wiosce przy elektrycznym pastuchu i po prostu fiutkiem czy jajami tego dotknac zeby mnie porazilo (ALEEE nie bylo by problemu, tylko nie sadze by to bylo bezpieczne)
- Ogolnie by moja laska dominowala caly dzien, ale caly dzien seksu, potraktowala mnie jak pieska na smyczy za szyje badz za wacka/jaja (druga opcja ciekawsza), przeruchala mnie wszesz i wzluz, powiazala, bawila sie np. kopniakami czy pradem, prowokowala mnie, deptala po fiutku i jajkach, plula mi w usta
- Troche moze w inna skrajnosc, powiem tyle ze mam 30 lat i seks z taka 70 80 cio latka
- Sex ze mna na zasadzie, laska ma dildosa i wklada mi w tylek, palca w wacka, a zeby bylo gorzej, to chlopu ciagne laske, tylko by nie byc podnieconym pierw moje spuszczenie, zjedzenie i dopiero jazda
- Ja wiem ze byl juz fisting, ale jeszcze wiecej, chodzi o wziernik ginekologiczny a moze cos jest wiekszego, tak samo w penisa - fajnie by bylo jak by normalny dildos wlazl