• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Fantazja uległa pewnej modyfikacji 😌 gdyż ostatecznie poszłam na koncert z kimś innym niż pierwotnie planowałam...
I muszę przyznać, że było równie miło.
@CzułyZboczuch sądzę, że dał byś radę wytrzymać bo to nie był stosunkowo długi koncert 😉
A słowo klucz to "stosunkowo" 😉
Koncert może nie był stosunkowo długi, ale rozumiem, że stosunek był długi koncertowo 😂

Mężczyzna

Halfbaked

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim
Moja fantazja, która będę próbował spełnić to zabrać moją Panią na weekend gdzie przygotuję wszystko pod to aby moja żonka czuła się jak najlepiej, romantyczna atmosfera budowana już kilka dni wcześniej, spacery podczas weekendu, hotel w którym się zatrzymamy też będzie odpowiednio poinstruowany aby w czasie gdy będziemy na kolacji odpowiednio przygotowali nasze miejsce w kwiaty, świece jakieś owoce i dobrze dobrany alkohol. Posiedzimy trochę razem i w pewnym momencie przyjdzie czas na masaż robiony przez masażystę. Oczywiście moja Pani nie będzie wiedziała,że masażysta jest wybrany przeze mnie odpowiednio wcześniej i jego żądanie będzie stopniowe dobieranie się do mojej żony. Ja będę przy niej dawać odpowiedni znak aby dobierał się do niej coraz bardziej. Jeśli będzie już odpowiednią atmosfera to poproszę ją aby usiadła wygodnie na fotelu i pokazała nam swoją cipkę. Obydwoje z masażysta usiądziemy na przeciwko niej i zaczniemy sie rozbierać i zabawiać, każdy swoim, kutaskiem.
Później zobaczymy na co pozwoli moja Pani.