• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja mam fantazje żeby przebrać się w damskie ciuszki, pończochy, stringi, mini, koszulka o peruka, szpilki, stanąć w lesie przy drodze i czekać na okazję 😜 tzn umówić się z kimś i czekać przy drodze na niego a potem w lesie zrobić mu loda jak dziwka.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Grupka ludzi mnie porywa, wywożą mnie do jakiegoś opuszczonego budynku, tam rozbierają mnie do naga, związują mi sznurem ręce i nogi, chcą wyciągnąć ze mnie pewną informację, ale ja milczę.
Jedna osoba z tej bandy podchodzi do mnie chwyta mojego fiuta i zaczyna mi trzepać do momentu aż mi staje, druga osoba podchodzi też do mnie, ma nóż w ręce, który przykłada ostrzem do mojego fiuta i grozi mi że jak nie zacznę mówić to tym nożem mnie obrzeza na żywca, a jak dalej będę milczał to pozbawią mnie kompletnie męskości, kolejna osoba podchodzi i wiąże sznur na moich jądrach i penisie

Ostatnia edycja:
  • Wow
Reactions: tpo

ona79on77

Cichy Podglądacz
A mnie marzyło się zagrać w filmie erotycznym i ........... zagrałam w produkcji Sin City Entertainment. Powiem Wam,że bardzo miło to wspominam, a praca z ludźmi na planie, cóż lepiej być nie mogło:) Kasę też ładną płacą, bo minimum 1000 zł za dzień nagrań, ale nie to było najważniejsze. Spełniłam swoje marzenie:)
Super spełnione marzenie. Może pochwal sie tym filmem, może podaj link do niego jeśli jest w necie ?

ona79on77

Cichy Podglądacz
Naszym marzeniem było zapoznać się, zagłębić troszkę w temat swing. I udało się . Spełniło się kilka spotkań z niejedną parką i trójkącik z niejedną sexi singielką.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Seksualny niewolnik dla kolegi i jego dziewczyny :p

W mojej fantazji zostaje ich współlokatorem ale niestety tracę pracę i nie mogę się dorzucać do rachunków i oni mi mówią że od teraz mam się zajmować domem, sprzątać i gotować oraz spełniać ich seksualne zachcianki bo kumpel ma fantazje bi a jego dziewczyna zawsze chciala zdominować faceta

Przykładowe fantazje, jestem sam na mieszkaniu, myje naczynia, kumpel wraca z pracy, wchodzi do kuchni i bez słowa zaczyna odsuwać rozporek i pokazuje palcem na jego krocze, a ja posłusznie klękam przed nim i mu obciągam

Kolejna fantazja, jestem na chacie z dziewczyną kumpla, kumpel jest w pracy, dziewczyna wychodzi naga spod prysznica, rozkłada na łóżku ręcznik, siada na nim, rozchyla na maksa nogi, pokazuje palcem na jej cipke i mówi do mnie liż, a ja posłusznie klękam przed nią i ją liże

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Masz takich znajomych, ktorzy juz wiedzą o tyfch fantazjach i one mogą byc przez nich brane do siebie?