Kobiety jednak mają większy asortyment do wyboru 

Mikrofon? Tzn. śpiewasz?przyjaciela którym jest mikrofon
Ręce mam zdrowe, więc myślę, że moje dildo będzie dobrym uzupełnieniemDziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.
Na bezludną wyspę możecie zabrać ze sobą TYLKO JEDNĄ zabawkę erotyczną. Co to będzie?
Uprzedzając wszelkie dywagacje - nie martwimy się o dostęp do prądu, czyszczenia tej zabawki i różne takie.
Koleżanka posiada super wibrator. Mówi, że ją dopieszcza zewnętrznie i wewnętrznie. Jedyną jego wadą jest to, że nie przytuli.Ja cały czas jeszcze nie zdecydowałam co by było tą jedną, jedyną rzecząMam nowy, mocny wibrator, który może pieścić zarówno od zewnątrz jak i od środka i jakoś tak się skłaniam ku niemu. Bo jednak pingwinki czy orki jednak dotykają samej łechtaczki więc po jakimś czasie chciałabym coś poczuć też w sobie... W tym temacie szukam też inspiracji
![]()
Jako tę jedną, jedyną to Lelo Enigma.Dziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.
Na bezludną wyspę możecie zabrać ze sobą TYLKO JEDNĄ zabawkę erotyczną. Co to będzie?
Uprzedzając wszelkie dywagacje - nie martwimy się o dostęp do prądu, czyszczenia tej zabawki i różne takie.
I przezucone za ramę łóżkaJa mega lubię kajdanki użyte na mnie, może nie jest to taka w 100% zabawka erotyczna ale działa na mnie mega podniecająco
To chyba tylko lovense, lush 3 i masturbator max 2Znacie moze jakąś taką zabawkę dla mężczyzn którą mogłaby kobieta mi na odleglosc przy pomocy aplikacji sterowac intensywność wibracji?chodzi o zabawki dla obydwojga do cipki też![]()
Bez zastanowienia biorę moje ukochane dildoDziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.
Dziękuję bardzoTo chyba tylko lovense, lush 3 i masturbator max 2![]()
Fajne te szklane dilda!
Polecam sięDziękuję bardzo![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Ulubiona zabawka erotyczna (pytanie do panów) | Masturbacja | 0 | |
E | Pomka do penisa , ulubiona zabawka żony | Fetysze i perwersje | 19 | |
H | Jaka jest Twoja ulubiona pozycja (pytanie głównie do panów) | Seks | 32 | |
B | Jaka jest Twoja ulubiona pozycja? | Kamasutra | 55 | |
S | Zabawka zmienia kolor? | Masturbacja | 2 |