• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ulubiona zabawka erotyczna

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Ja akurat lubię mieć sprzęty oddzielne, dlatego nie mam czegoś takiego, ale to w sumie wibrator w tym kształcie penisopodobnym powinien sobie poradzić z wszystkim. Ja bym brała ten G-Force. Używamy z koleżankami i jego możemy polecić z czystym sumieniem. A i tyłek też ogarnie, jak trzeba ;)

Dzięki

Mężczyzna

xD_Dx

Cichy Podglądacz
A możesz polecić dla żony coś, co ma sprawdzoną markę i działa jak to urządzenie z linku? W sensie, że nadaje się do obydwu dziurek.
Takich urządzeń masz wiele, możesz poszukać czegoś na tych stronach znajdziesz, też każda kobieta ma swoje fajniejsze i bardziej odpowiadajace zabawki.
Tutaj są sprawdzone marki z dobrymi jakościowo i materiałowo produktami, a już jaki konkretny sklep wybierzesz to inna sprawa, można znaleźć różne, różniste ceny i nie musisz zamawiać w konkretnym sklepie ;)

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
A tak serio to jest to też kwestia użytych materiałów, niektóre potrafią nawet zawierać szkodliwe ftalany. O ironio, przestrzega mnie przed tym własna mama.
Otóż to. Ostrożności i dbałości o zdrowie własne i partnera nigdy za dużo.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dziewczyny wam to kutasa potrzeba, a nie jakieś zabaweczki. Szkoda kasy, po co to komu. :p
Akurat przy masturbacji kobieta poznaje lepiej siebie, swoje reakcje, to co działa i co nie, a później seks z partnerem może być jeszcze bardziej satysfakcjonujący. Partner też nie zawsze jest na wyciągnięcie kutasa ;)
Gdzie ten Twój brat bliźniak? Był ciut zabawniejszy.

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Akurat przy masturbacji kobieta poznaje lepiej siebie, swoje reakcje, to co działa i co nie, a później seks z partnerem może być jeszcze bardziej satysfakcjonujący.
Gdzie ten Twój brat bliźniak? Był ciut zabawniejszy.
No żałuję, że nie doczekałaś się swojego klona. Może nie byłby taki pyskaty :p

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Ja akurat lubię mieć sprzęty oddzielne, dlatego nie mam czegoś takiego, ale to w sumie wibrator w tym kształcie penisopodobnym powinien sobie poradzić z wszystkim. Ja bym brała ten G-Force. Używamy z koleżankami i jego możemy polecić z czystym sumieniem. A i tyłek też ogarnie, jak trzeba ;)

Wygląda fajnie, no i jest niezła promocja 😉
A możesz powiedzieć jakie ta zabaweczka ma wymiary?

Mężczyzna

Grubykutas

Seks Praktykant
Dziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.

Na bezludną wyspę możecie zabrać ze sobą TYLKO JEDNĄ zabawkę erotyczną. Co to będzie?

Uprzedzając wszelkie dywagacje - nie martwimy się o dostęp do prądu, czyszczenia tej zabawki i różne takie.
Ja sobie bym zabral pompke do penisa😄

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Nie chcę nadużywać Twojej cierpliwości, ale mam jeszcze jedno pytanko. Czy używasz może kulek gejszy, a jeżeli tak to czy mogłabyś coś polecić?
Dobór kulek akurat zależy od stopnia zaawansowania. W ten sposób dobierasz wagę. Dobrze też wybrać kulki pod partnerkę (większe są łatwiejsze do noszenia na początek, ale nie dla wszystkich będą wygodne).
Tych moich widzę, że nie ma w sklepach. Ja mam marki Ovo z wymiennymi kulkami. Są i lżejsze i metalowe.

A i niczego nie nadużywasz ;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Dobór kulek akurat zależy od stopnia zaawansowania. W ten sposób dobierasz wagę. Dobrze też wybrać kulki pod partnerkę (większe są łatwiejsze do noszenia na początek, ale nie dla wszystkich będą wygodne).
Tych moich widzę, że nie ma w sklepach. Ja mam marki Ovo z wymiennymi kulkami. Są i lżejsze i metalowe.

A i niczego nie nadużywasz ;)
A co powiedziałbyś o tych?
Dodam, że żona nigdy nie używała jeszcze kulek.

Kobieta

Saanvi

Erotoman