• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ulubiona zabawka erotyczna

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Jeśli maiłbym aktualnie powiedzieć co najbardziej mnie kręci to byłyby to:

- klatka na penisa
- dildo z przyssawką które idealnie sprawdza się pod prysznicem ;)))

Jakoś ostatnio przeszła mi zajawka na ringi - a jeszcze niedawno chciałem kupywać kolejne 😁

Mężczyzna

SlawekBi

Nowicjusz
Dziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.

Na bezludną wyspę możecie zabrać ze sobą TYLKO JEDNĄ zabawkę erotyczną. Co to będzie?

Uprzedzając wszelkie dywagacje - nie martwimy się o dostęp do prądu, czyszczenia tej zabawki i różne takie.
Ręce mam zdrowe, więc myślę, że moje dildo będzie dobrym uzupełnieniem :)

Mężczyzna

SlawekBi

Nowicjusz
Ja cały czas jeszcze nie zdecydowałam co by było tą jedną, jedyną rzeczą :D Mam nowy, mocny wibrator, który może pieścić zarówno od zewnątrz jak i od środka i jakoś tak się skłaniam ku niemu. Bo jednak pingwinki czy orki jednak dotykają samej łechtaczki więc po jakimś czasie chciałabym coś poczuć też w sobie... W tym temacie szukam też inspiracji ;)
Koleżanka posiada super wibrator. Mówi, że ją dopieszcza zewnętrznie i wewnętrznie. Jedyną jego wadą jest to, że nie przytuli.

Kobieta

TylkoMy

Seks Praktykant
Dziś dostałam bardzo dobre pytanie i sama jestem ciekawa Waszych odpowiedzi.

Na bezludną wyspę możecie zabrać ze sobą TYLKO JEDNĄ zabawkę erotyczną. Co to będzie?

Uprzedzając wszelkie dywagacje - nie martwimy się o dostęp do prądu, czyszczenia tej zabawki i różne takie.
Jako tę jedną, jedyną to Lelo Enigma.

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Ja mega lubię kajdanki użyte na mnie, może nie jest to taka w 100% zabawka erotyczna ale działa na mnie mega podniecająco

Mężczyzna

mateo1989

Seks Praktykant
Znacie moze jakąś taką zabawkę dla mężczyzn którą mogłaby kobieta mi na odleglosc przy pomocy aplikacji sterowac intensywność wibracji?chodzi o zabawki dla obydwojga do cipki też 💋