• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ulubiona zabawka erotyczna

Kobieta

ensui195

Cichy Podglądacz
Też mam tą sexmaszynę od lovense i jest naprawdę świetna, tylko niestety zgubiłam gdzieś podczas przeprowadzki zasilacz i kontroler a na internecie nigdzie nie mogę znaleźć części. Może źle szukam jak ktoś ma namiary to byłabym wdzięczna ;)

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Też mam tą sexmaszynę od lovense i jest naprawdę świetna, tylko niestety zgubiłam gdzieś podczas przeprowadzki zasilacz i kontroler a na internecie nigdzie nie mogę znaleźć części. Może źle szukam jak ktoś ma namiary to byłabym wdzięczna ;)
To zależy jaki model konkretnie 😉

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Masturbator … albo Zabaweczka VR , są symulatory które mogą dostarczać wiele realistycznych doznań wirtualnych i wizualnych .Reszta już by się ręką zajęła 💦😜 na marginesie polecam odcinek Black Mirrror (chyba 5 sezon , 1 odcinek ) który przedstawia wizję wirtualnego seksu w przyszłości