• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ulubiona zabawka erotyczna

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Myślę, że będzie do masturbator Flashlight, teraz myślę nad sztuczną pochwą taką niby premium. Jeszcze ciekawe są jajeczka tengi, takie małe sprytne a ile radości, ja swoje rozerwałem, widać za ostro było :D

Kobieta

małami09

Podrywacz
Ludzie się dziwią, ale ja naprawdę nie mam zabawek haha. Nie to że nie chcę, po prostu bida student. 🤣 Ale korki i pingwinek pierwsze w kolejce. ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ludzie się dziwią, ale ja naprawdę nie mam zabawek haha. Nie to że nie chcę, po prostu bida student. 🤣 Ale korki i pingwinek pierwsze w kolejce. ;)
To jeszcze ten koniecznie, u mnie i @Yassmin jest w topce:

a i ten ;)

Kobieta

małami09

Podrywacz

a i ten ;)

Jak ty i @Yassmin polecacie to na pewno nabędę ;)

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Ja cały czas jeszcze nie zdecydowałam co by było tą jedną, jedyną rzeczą :D Mam nowy, mocny wibrator, który może pieścić zarówno od zewnątrz jak i od środka i jakoś tak się skłaniam ku niemu. Bo jednak pingwinki czy orki jednak dotykają samej łechtaczki więc po jakimś czasie chciałabym coś poczuć też w sobie... W tym temacie szukam też inspiracji ;)
Kupiłem ostatnio żonie zabawkę 2w1: masażer punktu G i ssanie łechtaczki. Miała 3 orgazmy pod rząd a ten ostatnio długi i z jękami jakimi jeszcze u niej nie słyszałem. Jestem pozytywnie zaskoczony. Orgazmy na granicy bólu, tak bardzo intensywne.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman

a i ten ;)

Mam i ja 😉👍

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz

a i ten ;)

Rozumiem, że Backdoor Lover wkłada się do tyłka tym zagięciem skierowanym w kierunku pochwy tak żeby przez ściankę oddzielającą odbyt od pochwy stymulował punkt A znajdujący się w pochwie blisko szyjki macicy?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Rozumiem, że Backdoor Lover wkłada się do tyłka tym zagięciem skierowanym w kierunku pochwy tak żeby przez ściankę oddzielającą odbyt od pochwy stymulował punkt A znajdujący się w pochwie blisko szyjki macicy?
On w sumie tak anatomicznie się dobrze dopasowuje, ale ma takie wibracje, że zapewne niezależnie jak wsadzisz to i tak działa.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jeśli chodzi o mnie to raczej stosuję u siebie marki sprawdzone. Nie musi to być nawet nic drogiego, Satisfyer ma bardzo przystępne ceny, a robi robotę.
Miałabym strach wsadzać w siebie coś co może potencjalnie wybuchnąć :p A tak serio to jest to też kwestia użytych materiałów, niektóre potrafią nawet zawierać szkodliwe ftalany. O ironio, przestrzega mnie przed tym własna mama.

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Jeśli chodzi o mnie to raczej stosuję u siebie marki sprawdzone. Nie musi to być nawet nic drogiego, Satisfyer ma bardzo przystępne ceny, a robi robotę.
Miałabym strach wsadzać w siebie coś co może potencjalnie wybuchnąć :p A tak serio to jest to też kwestia użytych materiałów, niektóre potrafią nawet zawierać szkodliwe ftalany. O ironio, przestrzega mnie przed tym własna mama.
A możesz polecić dla żony coś, co ma sprawdzoną markę i działa jak to urządzenie z linku? W sensie, że nadaje się do obydwu dziurek.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A możesz polecić dla żony coś, co ma sprawdzoną markę i działa jak to urządzenie z linku? W sensie, że nadaje się do obydwu dziurek.
Ja akurat lubię mieć sprzęty oddzielne, dlatego nie mam czegoś takiego, ale to w sumie wibrator w tym kształcie penisopodobnym powinien sobie poradzić z wszystkim. Ja bym brała ten G-Force. Używamy z koleżankami i jego możemy polecić z czystym sumieniem. A i tyłek też ogarnie, jak trzeba ;)