Wszystko ma swój umiar. Zbyt szczupła - często brak kobiecych, zdrowych uwypukleń więc odpada. Puszta kojarzy mi się z niezdrową otyłością, a to jest moim zdaniem aseksualne. Także brak skrajności jest najbardziej seksowny
Młody jest to może z czasem się nauczy,ja sam dopiero w wieku prawie 30 lat zacząłem doceniać te puszyste (Nie mylić z bardzo grubymi).Nie wie co traci, puszyste są namiętne.
Czyli porażkaAktualnie po miesiącu abstynencji to rozglądam się za wszystkim co nie lata i na drzewo nie ucieka
Dawno i nieprawdaCzyli porażka
Zgadzam się są obłędnie zajebisteW mojej ocenie te kobiety są idealne pod tym względemPhoenix Marie, Kendra Lust - mitchel7
Przypięte przez mitchel7 na Kendra Lust. Description: Phoenix Marie, Kendra Lust. Tags: busty-blonde, buxom-blonde, ebony-pussy, interracial-milf, kendra-lust, perky-ass, phoenix-marie, sensual-sexual, stunning-body, stunning-brunette, voluptuous-curves.pl.sex.com
Więcej?Pulchna bo na więcej pozwalają bo boją się odrzucenia dają więcej innym niż własnemu mężowi . Zbadane w praktyce
Byś się zajął żoną a nie koleżankami to by nie potrzebowała docenienia gdzie indziejWięcej?
Zdjęcie bez twarzy to więcej
Ważne że mąż zadowolony jak rani żonę tym że nigdy go nie ma przy niej 🫣
Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka… i mówię to jako istota szersza tu i ówdzie.Wychudzone kobiety nie zachęcają do dotykania ich. Nie wyglądają zdrowo.
Trzeba szykowaćAle drama
Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka… i mówię to jako istota szersza tu i ówdzie.
We wszystkim trzeba umiar
Ech, czaruś. 🫢A jak się doda uśmiech Shakalaka, to już w ogole
To " Ech", to Ech......, czy Eeechch!!Ech, czaruś. 🫢
A ładny uśmiech dodaje zawsze +10 do atrakcyjnościA jak się doda uśmiech Shakalaka, to już w ogole
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | ból przy seksie, szczupła dziewczyna | Porady seksualne | 7 | |
G | Poznam puszysta dojrzala kobiete z Lubelskiego | Ogłoszenia | 0 |