• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szczupła vs puszysta

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Wszystko ma swój umiar. Zbyt szczupła - często brak kobiecych, zdrowych uwypukleń :D więc odpada. Puszta kojarzy mi się z niezdrową otyłością, a to jest moim zdaniem aseksualne. Także brak skrajności jest najbardziej seksowny 👌

Adrian222

Cichy Podglądacz
Każdy ma swoją definicję szczupłej i puszystej :)
Nie wie co traci, puszyste są namiętne.
Młody jest to może z czasem się nauczy,ja sam dopiero w wieku prawie 30 lat zacząłem doceniać te puszyste (Nie mylić z bardzo grubymi).
Chociaż pierwszy raz taką miałem w wieku 25 lat i z początku miałem opory ale jak zaliczyliśmy pierwszy seks to przez parę tygodni non stop się spotykaliśmy.
Potem się rozpadło bo zaczęła mówić o zakładaniu rodziny (Oczywiście w przyszłości,nie już teraz) a mnie do tego w ogóle nie ciągnie i tak się to urwało.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Hmm... Ogólnie to szczupłe i takie zwykłej budowy. Puszyste już mniej...
Ale!
To różnie bywa. Chyba najważniejsze dla mnie (jeśli chodzi o wygląd) to dłonie, oczy, uśmiech, włosy, skóra, biodra i nóżki. Piersi już mi nie robią za bardzo.

Mężczyzna

Ayane

Cichy Podglądacz
Wolę ciut krągłe. Choć nie bez przesady, bez wałków i zwisów ;) Wolę jak kobieta ma sporą , kształtną dupcię niż chudego wieszaka :)

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Kiedyś tak zwane kształty latynoamerykańskie , teraz bardziej szczupłe...
Ale to nie jest rutyną oczywiście...

Mężczyzna

Mareczek12345

Nowicjusz
W mojej ocenie te kobiety są idealne pod tym względem
Zgadzam się są obłędnie zajebiste 👍

Kobieta

LoveForLove

Nowicjusz
Don apropos do wszystkich Pań, które tak jak ja nie znały swojego mężczyzny choć były z nim bardzo długo.
Dziękuję za to, że w końcu pokazałeś mi jakim jesteś burakiem i chamem.
Lepiej teraz niż wcale.

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Trzeba szykować🍿

Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka… i mówię to jako istota szersza tu i ówdzie.
We wszystkim trzeba umiar 🤪

Dokładnie, tak jak pisałem wyżej. Otyłość nie jest zdrowa i nie jest w żaden sposób podniecająca, tak samo w drugą stronę. Wystarczy zdrowy umiar, lustro, a sylwetka też nie musi być wysportowana żeby była zgrabna :D