Nie wie co traci, puszyste są namiętne.Mój kolega siedzi trochę na aplikacjach randkowych i mówi że te grubsze często same proponują spotkanie na seks ale odmawia bo woli sobie zrobić samemu dobrze.
Nie wie co traci, puszyste są namiętne.Mój kolega siedzi trochę na aplikacjach randkowych i mówi że te grubsze często same proponują spotkanie na seks ale odmawia bo woli sobie zrobić samemu dobrze.
Młody jest to może z czasem się nauczy,ja sam dopiero w wieku prawie 30 lat zacząłem doceniać te puszyste (Nie mylić z bardzo grubymi).Nie wie co traci, puszyste są namiętne.
Czyli porażkaAktualnie po miesiącu abstynencji to rozglądam się za wszystkim co nie lata i na drzewo nie ucieka
Dawno i nieprawdaCzyli porażka
Zgadzam się są obłędnie zajebisteW mojej ocenie te kobiety są idealne pod tym względemPhoenix Marie, Kendra Lust - mitchel7
Przypięte przez mitchel7 na Kendra Lust. Description: Phoenix Marie, Kendra Lust. Tags: busty-blonde, buxom-blonde, ebony-pussy, interracial-milf, kendra-lust, perky-ass, phoenix-marie, sensual-sexual, stunning-body, stunning-brunette, voluptuous-curves.pl.sex.com
Więcej?Pulchna bo na więcej pozwalają bo boją się odrzucenia dają więcej innym niż własnemu mężowi . Zbadane w praktyce
Byś się zajął żoną a nie koleżankami to by nie potrzebowała docenienia gdzie indziejWięcej?
Zdjęcie bez twarzy to więcej
Ważne że mąż zadowolony jak rani żonę tym że nigdy go nie ma przy niej 🫣
Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka… i mówię to jako istota szersza tu i ówdzie.Wychudzone kobiety nie zachęcają do dotykania ich. Nie wyglądają zdrowo.
Trzeba szykowaćAle drama
Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka… i mówię to jako istota szersza tu i ówdzie.
We wszystkim trzeba umiar
Ech, czaruś. 🫢A jak się doda uśmiech Shakalaka, to już w ogole
To " Ech", to Ech......, czy Eeechch!!Ech, czaruś. 🫢
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | ból przy seksie, szczupła dziewczyna | Porady seksualne | 7 | |
G | Poznam puszysta dojrzala kobiete z Lubelskiego | Ogłoszenia | 0 |