• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szczupła vs puszysta

Mężczyzna

RadoMar

Nowicjusz
Osobiście podobają mi się kobiety z krągłości oulchnymbtyłeczkiem Bardzo mnie podniecają laseczko, w legginsach z takim puszystym mocno zaznaczonym wzgórkiem łonowym. Pulchne dziewczyny mają też duże mięsiste wargi sromowe, w których można się zatopić.
Legginsy to zależy bo niektóre są jak baleron, ale poza tym to super, moja żona ma parę kilo więcej ale dupka jak Jennifer Lopez a i cipeczka smaczna

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Legginsy to zależy bo niektóre są jak baleron, ale poza tym to super, moja żona ma parę kilo więcej ale dupka jak Jennifer Lopez a i cipeczka smaczna
Dokładnie to miałem na myśli. Puszysta to kobieta o pełnych krągłych kształtach( ot taka jak malował Rubens). Nie należy tego mylić z potężną nadwagą spowodowaną zaburzeniami genetycznym lub zwykłym obżarstwem. Takie bardzo grube kobiety z wiszącym zwałami tłuszczu na udach czy bicepsach z ściśniętymi pośladkami pomiędzy które nie można nawet zapałki włożyć to jest coś co powoduje u mnie zanik libido. Zawsze się zastanawiam dla czego takie osoby nie chcą skorzystać z pomocy medycznej. Najgorzej jak takie kobiety zamiast iść na leczenie kodują sobie w głowie że to jest ok.