• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Stópkaratwo, powód do wstydu?

Mężczyzna

turuto

Cichy Podglądacz
Znałem tylko jedną dziewczynę, której mogłem bez obaw powiedzieć, że lubię stopy (niekoniecznie ze słowem na f) i ona to akceptowała. Niestety odległość przekreślała stały związek, więc widzieliśmy się może 2-3 razy na żywo.

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
Na początku musisz sobie odpowiedzieć czy osoby z Twojego otoczenia chcą wiedzieć o twoim fetyszu oraz jak wykorzystają tę widzę. O moim fetyszu wie tylko kilka osób do których mam pełne zaufanie.
Wiem że gdybym ujawnił swój fetysz swoim wszystkim znajomym ( o ile byli by zainteresowani) to był bym obiektem głupich żartów i drwin więc sam musisz sobie odpowiedzieć co zyskasz a co stracisz ujawniając się.
100%. Jakim trzeba byc invalidate umyslowym I zadufanym w sobie ciulem zeby myśleć ze wszystkich na okolo obchodza jego fetysze....

Mężczyzna

turuto

Cichy Podglądacz
Ja nie mówię nikomu o swoich upodobaniach. Pomijając fakt, że w moim środowisku w ogóle nie rozmawia się o seksie, to nie wiem co takie wyznanie mialoby osiągnąć. Ulżenie sobie? Nie, czuję się świetnie będąc "zbokiem". Zszokowanie kogoś? Raczej nie w tym wieku. Zainteresowanie? Reakcja przypadkowo wybranej osoby najpewniej będzie obojętna, mało kogo to kręci.

Mężczyzna

Messy Martin

Erotoman
Żeby była jasność ja też nie rozpowiadam wszystkim o moim fetyszu. Jest to moja tajemnica i nie wyobrażam sobie na jakimś spotkaniu opowiadać o nim.