• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rzeczywistość vs poprawność polityczna

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie no, z takim postawieniem sprawy też się nie zgadzam. Czy mężczyźni pojawili się wcześniej, ustawili świat pod siebie i pojawiły się kobiety? No nie, obie płcie istniały zawsze o jakoś razem ten świat budowały.
Ten ustawia świat, kto ma władzę. Kobiety przez wieki mogły sobie co najwyżej zdecydować jakie firanki zawiesić w oknach i co ugotować na obiad 😝

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jestem squarex88888 to moje poprzednie wcielenie. Nie wiem nawet kim jest ten user co insynuujesz że to ja. Widocznie jest wyżej ode mnie bo mówisz że ma panienkę to 1. A 2 Twoje nie doczekanie że wezmę się za ochłapy, które wymieniłem mam inny punkt widzenia niż Ty i powinnaś to uszanować. Ja jak odzyskam energię po ciężkiej depresji 7 letniej to wykorzystam karty jakie dostałem od natury i będę uderzał do zdrowych wartościowych nieodklejonych kobiet. Zbuduje królestwo jako król z królową fajny zdrowy związek dam od siebie jak najwięcej będę pielęgnował więź itd obecnie jestem powściągliwy mógłbym nawet długo nie bzykać i trwać w fajnej relacji romantycznej. Próbuj mi dowalić dalej jakim to nie jestem śmieciem bo mam wymagania i nie chcę ochłapów tylko fajną kobiecą normalną zdrową dziewczynę która będzie pięknym dodatkiem do mojego życia xd
Ja Ci nie dowalam, tylko na zasadzie lustra posługuję się do opisu rzeczywistości Twoją filozofią i językiem, którego używasz.

Mężczyzna

Kakeru02

Cichy Podglądacz
Ja Ci nie dowalam, tylko na zasadzie lustra posługuję się do opisu rzeczywistości Twoją filozofią i językiem, którego używasz.
Dobra wybaczam Ci, niech Ci będzie... Nie będę tracić czasu na coś co może się przemienić zaraz w lincz, bo nazwałem rzeczy po imieniu xD. Nie wiem może nazywając te kobiety ochłapami przesadziłem... przepraszam drogie panie. Ale to działa w dwie strony kobiety z jeszcze większą przyjemnością i bez skrupułów nazywają facetów co daleko im do tego co uznawane jest i przyjęte za kanon atrakcyjności przegrywami życiowymi i innymi najgorszymi jakoś wtedy ludzie nie przejmują się tym specjalnie, ale dobra przecież kobietom można co nie?, a jak taki gość jak ja nazwie trochę brutalnie i nacechuje przez to negatywnie ociupińke to najgorszy: mizogin, szowinista, wróg kobiet i incel co tam jeszcze nie wiem xD. Ja powiem tak napisałem co wiedziałem napisałem co nauczyli mnie mądrzy faceci co nauczyło mnie życie prakseologia redpill książki o kobietach i inne... Może posunąłem się za daleko, ale pisałem pod wpływem emocji jak kogoś uraziłem sorry przyznaję się zjebałem jestem pokornym chłopakiem i odczuwam skruchę, ale droga userko @D'Arc śmieciem raczej nie jestem, bo staram się być dobrym człowiekiem i bardzo dobrze mi to wychodzi czasami mam odklejki czasem przez frustrację i negatywne emocje pokażę się ze złej strony, ale jestem dobrym człowiekiem i raczej ktoś kto chce dobrze dla świata nie zasługuje na miano śmieć. Żebym znał swoje miejsce w szeregu zgadzam się brutalna rzeczywistość itd... Co tam jeszcze... Co do kobiet one będąc gorsze od partnera (mając na myśli SMV - Sexual Market Value) mogą mieć lepszego od siebie to czemu ja jak wymaksuje filary, które są wyznacznikiem wartości faceta nie mogę sobie pozwolić na porządną damę? tj. Kobieca, empatyczna, z zasadami, z systemem wartości, silna, niezależna, samowystarczalna, mądra, oczytana, wyrozumiała, troskliwa, wierna, szczera, pokorna, szanująca się, dbająca o siebie, kobiece kształty, niska, krótkie/ średnie włosy, urocza. Kto mi zabroni? mam wybierać byle co kiedy za przeproszeniem będę zapierdalał 3 lata maksując te filary i poddając się różnym wyrzeczeniom? mam się nie szanować samego siebie? mogę chcieć, mogę wymagać, bo znam swoją wartość. A seks nie jest dla mnie już najważniejszy, bo dorosłem, gdyż wiek obliguje (23 lata) tyle peace