• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rzeczywistość vs poprawność polityczna

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
Widzę drogie panie że dużo jadu się wylało to tylko dowód i utwierdza mnie to w przekonaniu że mam racje

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Widzę drogie panie że dużo jadu się wylało to tylko dowód i utwierdza mnie to w przekonaniu że mam racje
To nie jad, to zdrowy rozsądek. Mało Ci kłopotów w życiu, że jeszcze się o dodatkowe choroby prosisz? Mnie to nie grzeje i nie ziębi bo się nawet do siebie nie zbliżymy, ale jednak szkoda, że ludzie są krótkowzroczni.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Uwielbiam takich jak Ty. Przyjdzie na forum wieszać psy na dziewczynach, że przez jego przywary i jakieś intelektualne lub fizyczne ułomności żadna go nie chce (za darmo przynajmniej) i będzie się za to wyżywać na innych laskach xd idź lepiej na wykopie szerzyć swoje blackpillowskie kocopoły.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Polska nie jest wyjątkowo szczęśliwym miejscem. Nie w całej Polsce życie jest tak wygodne jak na Wilanowie, nie wszędzie w Polsce jest tak pięknie jak w Ukrainie przed rozpoczęciem nielegalnej, rosyjskiej agresji.
Słyszałam, że na Zachodzie faceci nadal podrywają kobiety na ulicach. W dodatku nawet takie 40+ 😋 I jest spora populacja Granola Man'ów 😝

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Dobra @Kakeru02 jak już skończysz wstawiać swoje kropki nienawiści to polecam ochłonąć.
I powiem Ci taką życiową prawdę - oczywiście, że masz rację. Kobiety nie chcą mieć upośledzonych umysłowo chłopaków, ani mężów. I nie ma w tym nic dziwnego. Facet ma być silny, być głową rodziny. Żadna zdrowa kobieta chyba nawet nie odczuwa popędu seksualnego względem takiego mężczyzny. I ja nigdzie nie napisałam, że tak nie jest.
Ale nie liż dziwkom cipek i używaj gumki, chyba że chcesz sponsorować nie tylko prostytutki ale też wenerologów

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jak powszechnie wiadomo jak baba sie ze mna nie zgadza to dlatego że potrzebuje porządnego ruchania. Prawda stara jak swiat
Nie jestem w stanie uwierzyć, że jakakolwiek zdrowa panna lub pani nie otrzymuje w Polsce porządnego ruchania. One mają seks "na zawołanie", tj. już po kilkudziesięciu uderzeniach palcem w telefon lub w klawiaturę.

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Nie jestem w stanie uwierzyć, że jakakolwiek zdrowa panna lub pani nie otrzymuje w Polsce porządnego ruchania. One mają seks "na zawołanie", tj. już po kilkudzy uderzeniach palcem w telefon lub w klawiaturę.
No jak widać po tym jak niektóre są tutaj pyskate to nie sposób się z tobą zgodzić

Mężczyzna

Pan Dupka

Cichy Podglądacz
I powiem Ci taką życiową prawdę - oczywiście, że masz rację. Kobiety nie chcą mieć upośledzonych umysłowo chłopaków, ani mężów. I nie ma w tym nic dziwnego. Facet ma być silny, być głową rodziny. Żadna zdrowa kobieta chyba nawet nie odczuwa popędu seksualnego względem takiego mężczyzny. I ja nigdzie nie napisałam, że tak nie jest.
Bardzo dobrze napisane, i dodam tylko, że w drugą stronę też to tak działa. I jest wiele takich samotnych kobiet.

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
Dobra @Kakeru02 jak już skończysz wstawiać swoje kropki nienawiści to polecam ochłonąć.
Ale nie liż dziwkom cipek i używaj gumki, chyba że chcesz sponsorować nie tylko prostytutki ale też wenerologów
Nie będziesz mnie ustawiać to 1 a 2 dzięki za słowa prawdy wreszcie mówisz jak normalny człowiek.