Po co próbujesz ośmieszyć i deprecjonować? Poprawność polityczna to to co piszą ludzie np brzydki? Znajdziesz kogoś mój znajomy Janusz wygląd quasimodo a bzyka modelki itdAle co ma poprawność polityczna do tematu![]()
ale dlaczego chcesz bzykać modelki, skoro sam urodą nie grzeszysz?Po co próbujesz ośmieszyć i deprecjonować? Poprawność polityczna to to co piszą ludzie np brzydki? Znajdziesz kogoś mój znajomy Janusz wygląd quasimodo a bzyka modelki itd
Dawno już nie mam problemu że tylko myślę o kopulacji. Myślałem też o wejście w związek itd dawać od siebie jak najwięcej budować więź itd... ale gdzie ja napisałem że modelki 99% młodych płodnych julek na mieście zdrowych mi się podoba. Nie wiesz co mówisz bo jesteś kobietą... A kobieta ma życie na easy że nie wiem czy jakąś satysfakcję z niego ma wgl bo nic nie trzeba robić a ja? Zostały mi kurtyzany i liczyć że w następnym wcieleniu jak się zreinkarnuje będę miał to co chciałem w tym życiuale dlaczego chcesz bzykać modelki, skoro sam urodą nie grzeszysz?
Trzeba mierzyć siły na zamiary, grać we własnej lidze.
Dobrze by się z @maxis dogadaliale dlaczego chcesz bzykać modelki, skoro sam urodą nie grzeszysz?
Trzeba mierzyć siły na zamiary, grać we własnej lidze.
Ale ja serio zmieniłem mindset nieco tylko że mnie nie chcą to wolę namiastkę miłości czyli divy a co z kurtyzaną mam próbować w miłość xd?Dobrze by się z @maxis dogadali![]()
Milczenie w Twoim przypadku nie jest złotem, jest szansą, bo z takim podejściem jak poniżej cytuję, to raczej nie poruchasz i wcale nie chodzi o te 10cm w spodniach.99% młodych płodnych julek na mieście zdrowych mi się podoba
przyznam, że ja mam podejście takie żeby zadowolić tylko siebie
Ale to jest wyrwane mocno z kontekstu i tak zrobione by działało jak najbardziej na moją niekorzyść i przedstawiło w złym świetle. Pisałem że nie zadowolę kobiety moim tiny cock to mam takie podejście by sprawić przyjemność tylko sobie taki był kontekst i całość. Nieładne takie akcje robisz droga userkoMilczenie w Twoim przypadku nie jest złotem, jest szansą, bo z takim podejściem jak poniżej cytuję, to raczej nie poruchasz i wcale nie chodzi o te 10cm w spodniach.
Trudno zeby sam ze sobą się nie dogadał.Dobrze by się z @maxis dogadali![]()
ale pisałeś też, że twoja pani jest zadowolona z Twojego penisa i woli go niż te duże, po których ma obtarciaPisałem że nie zadowolę kobiety moim tiny cock to mam takie podejście by sprawić przyjemność tylko sobie
Gdzie? Kiedy? Ja nie mam kobiety jestem dla kobiet niewidzialny ja sam akceptuje jakiego mam kutasa. Ja jestem szwagrem a nie kimś w związku ja chodzę na kurtyzany to znaczy chodziłem bo teraz mam odgrzybianie pachwin podbrzusza i okolic przez otyłość. Pisałem że kurtyzany jak napierałem i penetrowałem to jedynie mruczały albo nic nie czuły. Pozdrawiam i nie wiem skąd taka awersja do mnie że chciałaś mnie upodlić xd miłego wieczoruale pisałeś też, że twoja pani jest zadowolona z Twojego penisa i woli go niż te duże, po których ma obtarcia
Ale jednak ciągle walkujesz tutaj ten temat. Chyba jednak nie jesteś z tym pogodzony.sam akceptuje jakiego mam kutasa.
Czemu? Czym jest "samotny szwagier"?Mnie bardzo cieszy, że jest w Polsce coraz więcej samotnych szwagrów.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | RZECZYWISTOŚĆ BEZ TABUUU... | Poza tematem | 14 |