• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do facetów

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Chyba wiem o czym piszesz. Może ma tak jak ja?
Np rozmawiam z facetem o tym, że wolę minetkę niż stosunek. I on przy najbliższej okazji wybiera minetkę mimo, że cała sytuacja rozgrywa się w kierunku stosunku. I teraz tak, on się poświęca, ja to widzę i jestem rozczarowana... i tak jego starania idą na marne.
Rozmowa to jedno a aktualne potrzeby to drugie. Ma być naturalnie. Dla mnie seks ma być zaskoczeniem. Zawsze. Ma być gonitwa za króliczkiem.
Warto rozmawiać o tym, aby nie było nie porozumień

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Odpuść mu na kilka dni w takim razie, niech trochę pomyśli o Tobie, pomazy, pofantazjuje, rób jakieś suptelne ruchy i oznaki, nie wszystko. Na raz na tacy (choć to cudowne) czasami tak bywa, czasami facet też potrzebuję. Chwili przestrzeni, ale napewno seksapil i budowanie seksownego napiecia nie przeszkodzi
Tak zrobiłam i powoli przynosi to efekty 😉

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Wiele może być na głowie, a i te leki mogą odebrać co nieco, nie naciskaj, bądź obok, pytaj dbaj, seks to nie wszystko, a z chwilą wróci, wyczujesz, w razie co pisz priv, chętnie doradze
Leki, trauma i moja niecierpliwość na pewno nie działają na plus. Przez te kilka dni przyszła mi refleksja na kilka tematów. Nasz związek jest młody ale nie powstał na bazie popędu seksualnego i to jest dla nas największa wartość.

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Leki, trauma i moja niecierpliwość na pewno nie działają na plus. Przez te kilka dni przyszła mi refleksja na kilka tematów. Nasz związek jest młody ale nie powstał na bazie popędu seksualnego i to jest dla nas największa wartość.
W razie co chętnie pomogę nadać świeżości i Energi 👅🫦

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
...Tylko Że To "Głupie" Pytanie C'Nie 😐 Każdy Zna Na Nie OdPowiedź, Bo DoTyczy Nas Wszystkich.
Nie ma głupich pytań!!! Za to są debilowate odpowiedzi. Zresztą sam dałeś temu przykład.
A poza tym to nie musisz każdego wyrazu pisać wielką literą..🤣😂
Swoją drogą... Super zostałeś wychowany, skoro z taką łatwością przychodzi ci ubliżanie innym.
Bardzo ciekaw jestem czy tak samo byś był wyszczekany jak byś staną twarzą w twarz z którymś z nas.

Admin. Sorry za OT. Ale uważam że osoby tak zachowujące się na tym forum nigdy nie powinny się tu znaleźć.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Kurwa,.. Jak Nie Ma Głupich Pytań Jak 95%+ Ludzi To Puste Debile, Stworzone Do Wypełniania Rzędów & Robienia Brudnej Roboty Za Innych 🤦‍♂️Pisząc ,,Nie Ma Głupich Pytań" Już Wiem Że Jesteś Głupi 👍Brawo Ty 👏 To Właśnie Takich Ludzi Jak Ty Nie Powinno Być Na Tej Planecie 😗👉
Nie ma głupich pytań!!! Za to są debilowate odpowiedzi. Zresztą sam dałeś temu przykład.
A poza tym to nie musisz każdego wyrazu pisać wielką literą..🤣😂
Swoją drogą... Super zostałeś wychowany, skoro z taką łatwością przychodzi ci ubliżanie innym.
Bardzo ciekaw jestem czy tak samo byś był wyszczekany jak byś staną twarzą w twarz z którymś z nas.

Admin. Sorry za OT. Ale uważam że osoby tak zachowujące się na tym forum nigdy nie powinny się tu znaleźć.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Chytry3

Seks Praktykant
Odpowiada, że to zmęczenie i brak snu. A że co jakiś czas wracam do tematu to dołożył jeszcze presję z mojej strony 😔
Fakt, ma prawo być wyczerpany ale odrzuca moją bliskość a znajduje czas na spotkania koleżeńskie. Motywuje to tym, że czuje taką potrzebę. No to mi się od razu włącza, że ze mną nie potrzebuje 😔
I pyta co będzie z naszym związkiem jeśli okaże się impotentem. A przecież nie jest.
I wraca do starych rozmów kiedy twierdził, że jest marnym kochankiem. A przecież nie raz udowodnił mi, że tak nie jest 😉
A może spróbuj go jakoś zanęcić.. sprzątanie bez bielizny itp

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Gdzie lubicie kończyć?W sensie gdzie was najbardziej podnieca i czy przeszkadza wam jak dziewczyna lubi czy bawi się spermą?
Nie przeszkadza mi to w żaden sposób jak to lubi i się nią bawi 😈 co do miejsc gdzie lubię kończyć to wszystko zależy od pozycji na pewno brzuch piersi pośladki no i jest jeszcze jedno co podnieca mnie i to maksymalnie jednak to już zależy od kobiety niegdy nie zrobiłem tego sam bez jej zgody na właśnie taki finisz sex oralny i moment gdy penis jest objęty ustami język robi swoję czary i w tym momencie kończę 🔥

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
Po ciężkiej fizycznej , długiej pracy.
Po dostaniu mocnego kopa w jaja
jak się ma dużą gorączkę 40 stopni
Po dużym upojeniu alkocholowym
Partnerka jak jest mocno brzydka