Cała reszta bez zmian.Ok.
Traci na Ciebie ochotę.
A o innych sprawach rozmawia z Tobą ?
Zachowuje się normalnie tak jak kiedyś ,czy jest inny ,zmienił się Twoim zdaniem?
Cała reszta bez zmian.Ok.
Traci na Ciebie ochotę.
A o innych sprawach rozmawia z Tobą ?
Zachowuje się normalnie tak jak kiedyś ,czy jest inny ,zmienił się Twoim zdaniem?
Czy facet zaczął ostatnio brać jakieś nowe leki, których przedtem nie brał? Czasem to potrafi mieć wpływ na libido.Facet z dnia na dzień traci ochotę. A ja szukam prawdziwej przyczyny.
Wyczerpujące argumenty. Ostatni bardzo ciekawy. Czwarty rozważam jako poskromienie mojego libido - faktycznie aż tak działa?Po sprzeczce z partnerką.
Gdy czuję się zawiedziony lub smutny.
Gdy jestem wkręcony w projekt.
Wracając wypompowany z siłowni.
Gdy jest chwila relaksu tylko dla mnie.
W trakcie seksu, gdy partnerka jest zbyt roszczeniowa lub zbyt pasywna.
W grę wchodzi duża trauma, zmęczenie, niewysypianie się. Depresji nie ma dzięki leczeniu u psychologa ale są leki od psychiatry. Tylko te leki były dużo wcześniej zanim zaczęliśmy że sobą sypać.Czy facet zaczął ostatnio brać jakieś nowe leki, których przedtem nie brał? Czasem to potrafi mieć wpływ na libido.
Problemy ze snem, depresja, też.
Problemy hormonalne - również.
Może niech się przebada, czy wszystko z nim w porządku?
Zakładając, że nie ma to związku z Tobą ani z jego wiernością wobec Ciebie, problemy ze zdrowiem, fizycznym lub psychicznym, wydają się być tu decydujące.
Odpowiada, że to zmęczenie i brak snu. A że co jakiś czas wracam do tematu to dołożył jeszcze presję z mojej stronySpytałaś się męża dlaczego tak się dzieje?
Oczywiście, że zastanawiałam. O tym też rozmawiamy. Ale bez próby podjęcia tematu nie znajdziemy źródła problemu.Nie zastanawiałaś się na tym, że on czuje przeogromną presję? Przechodzi jakaś fazę, ale nie jestem wstanie stwierdzić jaką bo go nie znam. Myślę, że on czuje się jakby był przyciśnięty do ściany.
Zaproponować mu kasę za numerek?Napisze coś, co może być dziwne ale ,,jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze,, może w tym tkwi problem?
Trzeba różnych rzeczy popróbować - metoda prób błędówZaproponować mu kasę za numerek?
W przypadku ostatniego uważam, że aby w łóżku było przyjemnie, oboje potrzebujemy się postarać.Wyczerpujące argumenty. Ostatni bardzo ciekawy. Czwarty rozważam jako poskromienie mojego libido - faktycznie aż tak działa?
Szczerze?W grę wchodzi duża trauma, zmęczenie, niewysypianie się. Depresji nie ma dzięki leczeniu u psychologa ale są leki od psychiatry. Tylko te leki były dużo wcześniej zanim zaczęliśmy że sobą sypać.
Niewysypianie się powoduje m.in. spadek poziomu testosteronu. Czego skutkiem jest nie tylko spadek libido, ale i inne problemy zdrowotne, niekoniecznie od razu tak widoczne.W grę wchodzi duża trauma, zmęczenie, niewysypianie się.
Czyli tutaj zasadna byłaby terapia dla par. Was obojga.ma prawo być wyczerpany ale odrzuca moją bliskość a znajduje czas na spotkania koleżeńskie. Motywuje to tym, że czuje taką potrzebę. No to mi się od razu włącza, że ze mną nie potrzebuje
Nawet jak dziewczyna ma małe?Cyce. Miejsce nr 1 do kończenia