To chyba nie ten temat . Jakaś pomyłkaGdzie lubicie kończyć?W sensie gdzie was najbardziej podnieca i czy przeszkadza wam jak dziewczyna lubi czy bawi się spermą?
Gorączka powyżej 39°C.Panowie, kiedy nie macie ochoty na seks?
Chyba wiem o czym piszesz. Może ma tak jak ja?Moja kobieta ma tak że jak za bardzo się staram w tych tematach to odbiera to jako coraz większa presja i coraz bardziej ją to w jakiś sposób odtrąca. Jak narazie sam się z tym nie uporałem bo z jednej strony mam się nie starać a z drugiej starać... Być może podobna sytuacja
U mnie ten problem nie występuje ja mam zawsze ochotęPanowie, kiedy nie macie ochoty na seks?
Tam, gdzie kobieta chce.Gdzie lubicie kończyć?
Skąd - wręcz przeciwnie. Lubię, jak kobieta się nią bawi.i czy przeszkadza wam jak dziewczyna lubi czy bawi się spermą?
Czyli potrzebna Wam jest lepsza komunikacja i wyraźniejsze, bardziej jednoznaczne komunikowanie przez Ciebie własnych potrzeb i ochoty w danej chwili.Np rozmawiam z facetem o tym, że wolę minetkę niż stosunek. I on przy najbliższej okazji wybiera minetkę mimo, że cała sytuacja rozgrywa się w kierunku stosunku. I teraz tak, on się poświęca, ja to widzę i jestem rozczarowana... i tak jego starania idą na marne.
Ja lubię się spuszczać w buzi , na twarzy, na cycuszkach , na brzuszku, w cipce i w dupci , ale w cipce bardziej , na nóżki, stópki.Gdzie lubicie kończyć?W sensie gdzie was najbardziej podnieca i czy przeszkadza wam jak dziewczyna lubi czy bawi się spermą?
Oj to mam odwrotnie, ja po treningu z silowni uwielbiam seks, mam mega poped wtedyPo sprzeczce z partnerką.
Gdy czuję się zawiedziony lub smutny.
Gdy jestem wkręcony w projekt.
Wracając wypompowany z siłowni.
Gdy jest chwila relaksu tylko dla mnie.
W trakcie seksu, gdy partnerka jest zbyt roszczeniowa lub zbyt pasywna.
Kiedy jestem choryPanowie, kiedy nie macie ochoty na seks?
Po chuj to sie w wodzie stoi, a forum jest od tego, zeby pogadac o wszystkimKiedy Jestem;
-NaJedzony (Pełny)
-Brudny
-ZaMyślony
-PodEksCytowany
Chyba Logiczne Nie ? Po Chuj Takie Pytanie W Ogóle ? 💁♂Z Nudów ? Czy By Trzymać Forum Aktywne
...Tylko Że To "Głupie" Pytanie C'Nie Każdy Zna Na Nie OdPowiedź, Bo DoTyczy Nas Wszystkich.Po chuj to sie w wodzie stoi, a forum jest od tego, zeby pogadac o wszystkim
Ale kazdy ma inne powody. Zamiast sie przypierdalac, proponuje zajac sie cwiczeniem interpunkcji i ortografii...Tylko Że To "Głupie" Pytanie C'Nie Każdy Zna Na Nie OdPowiedź, Bo DoTyczy Nas Wszystkich.
Jestem Perfekcjonistą I W Tym Lepszy Od Ciebie Mądralo Trzymaj Się Tematu, A Nie Się NiePotrzebnie Wpierdalasz W Obcy Styl Pisowni.Ale kazdy ma inne powody. Zamiast sie przypierdalac, proponuje zajac sie cwiczeniem interpunkcji i ortografii
Widać Twój perfekcjonizmJestem Perfekcjonistą I W Tym Lepszy Od Ciebie Mądralo Trzymaj Się Tematu, A Nie Się NiePotrzebnie Wpierdalasz W Obcy Styl Pisowni.
PoWiedział Wieśniak Z OboryWidać Twój perfekcjonizm
Ps. On nie jest indywidualny, jest głupi
Najczęściej kończę w pipce albo tyłeczku,dlatego ze podczas spuszczania są najlepsze doznania i można dalej kontynuować penetracjeGdzie lubicie kończyć?W sensie gdzie was najbardziej podnieca i czy przeszkadza wam jak dziewczyna lubi czy bawi się spermą?
Odpuść mu na kilka dni w takim razie, niech trochę pomyśli o Tobie, pomazy, pofantazjuje, rób jakieś suptelne ruchy i oznaki, nie wszystko. Na raz na tacy (choć to cudowne) czasami tak bywa, czasami facet też potrzebuję. Chwili przestrzeni, ale napewno seksapil i budowanie seksownego napiecia nie przeszkodziFacet z dnia na dzień traci ochotę. A ja szukam prawdziwej przyczyny.
Wiele może być na głowie, a i te leki mogą odebrać co nieco, nie naciskaj, bądź obok, pytaj dbaj, seks to nie wszystko, a z chwilą wróci, wyczujesz, w razie co pisz priv, chętnie doradzeW grę wchodzi duża trauma, zmęczenie, niewysypianie się. Depresji nie ma dzięki leczeniu u psychologa ale są leki od psychiatry. Tylko te leki były dużo wcześniej zanim zaczęliśmy że sobą sypać.