Ja osobiście nie widzę problemu w tym aby kobieta uprawiała seks za pieniądze. Jeśli lubi to robić i nikt ją do tego nie zmusza to czemu nie? Takie samo zdanie mam jeśli chodzi o striptizerki Dużo osób porównuje to do prostytucji a są to dwie różne sprawy. Oba zawody mi osobiście problemu nie sprawiają jeśli ktoś to robi. Człowiek jest nadal człowiekiem
Można o tym gadać i gadać ale pomijając tak naprawdę kto ma jakie zdanie, to zauważcie że wszystko zmienia się i jest uzależnione od np, czasów w jakich żyjemy. Podczas ery dinozaurów kierując się zwierzęcym pociągiem najsilniejszy samiec brał która mu się podoba, za kudły i jest Twoja, nikt się kobiety o zdanie nie pytał bo liczyła się siła i rozmiar penisa czy właśnie kobiece zdanie co własnego losu nie miało znaczenia
tak jak i wiele innych aspektów. Z biegiem czasu zmieniło się tak wiele od równości kobiety i faceta i ich praw a kończąc na tym co jest dzisiaj uważam że to wszystko jest nie do zatrzymania a próg rozsądku i harmonii już dawno zostawiony z tyłu i osobiście uważam że mądrzejsi już nie będziemy a tylko głupsi, tak ślepo chcemy na siłę iść wciąż do przodu że nie zauważamy że ani nie jest nam to już potrzebne a wręcz kopiemy sobie grób. Moim zdaniem tak zaczyna być ze wszystkim, uczuciami, potrzebami, jedno działa na drugie i ludziom już się zaczyna pierdolić w głowach, nie wiem czy każdy zrozumie co mam na myśli, najwyżej pomyślicie że jestem nawiedzony ale zatrzymałem się na etapie który jest najbardziej rozsądny tak uważam, dla mnie ma to sens i wartość, równość każdego takie yin yang ogółu.
Przyczyna/skutek, prostytutek nie szanuję bo większość za coś tak przyziemnego/zwykłego z czego tak męrzczyzna chętnie korzysta zarabiają tyle że uważają się za panie losu co najmniej jak lekarz który ratuje życie drugiego człowieka jak i nie szanują facetów jednocześnie, to nie powód do dumy, duża kasa od frajerów za robienie tak prymitywnego zajęcia, ale dzisiaj to jest wyczyn bo zarobek większy niż ktokolwiek ale brak rodziny ale co jest dla kogo ważniejsze to już jego sprawa, albo w jedną albo drugą ,wszystkiego nie da rady mieć
A co do striptizerek, taniec erotyczny ktoś dostrzega różnicę? Xd takie czasy, ważny przekaz i powód
Pole dance na przykład to dla mnie sztuka tak w sumie, zwinność,siła i świadomość kobiecości, nie patrzę na strój ale umiejętność,klasę, grację z jaką to się robi