• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Prostytutka to nic złego

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
"Partnerka, która pożąda zawsze chce wziąć penisa do ust" - oj, chyba nam się dziecko jakieś przybłąkało, jakie farmazony...
Każda lubi do buzi, w pupę, a za naplucie na siebie to dozgonnie wdzięczna...
Albo fantazjujesz, albo byłeś z 2-3 kobietami i akurat te nie miały problemu z seksem oralnym. Zapraszam do realnego świata.
Real nie jest tak oczywisty jakim chciałbyś/chcesz go widzieć.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Obserwacje człekokształtnych dowiodły, iż fellatio jest elementem zachowań samic szympansa bonobo, gatunku bardzo bliskiego genetycznie człowiekowatym. A zatem zatem niechęć do seksu oralnego jest nienaturalna. Bogowie pozostawili to kobietom.👽

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
W starojapońskiej kulturze prostytutki posiadały przywilej płacenia podatków od usług, w przeciwieństwie do handlarzy, sklepikarzy itp.
Ci ostatni należeli do najbardziej pogardzanej warstwy społeczeństwa.
Moze byśmy tak w końcu zbudowali druga Japonię?
🙂

L

lingster

Guest
Niestety są zmuszane albo przez właściciela, albo braku środków do życia.
Są tez takie, które lubią ten sport i nie widza nic złego w braniu za to hajsu 🙄🤦🏻‍♀️
szybki, łatwy, nieopodatkowany zarobek. Jedyną przeszkodą są opory moralne, wstyd i „co ludzie powiedzo, jak się dowiedzo”

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Mi to już w krew weszło. Ostatnio 3 tygodnie temu. Kręci mnie ten dreszczyk niepewności, wiem, że seks będzie gwarantowany, ale jaki będzie? Jaka będzie diva?
Jedynie nie wyobrażam sobie korzystania z przydrożnych...

• Like
Reactions: RTT
L

lingster

Guest
I jeszcze choroby
Już gdzieś kiedyś pisałam, że pracownice seksualne częściej chodzą na przegląd podwozia, niż większość zwykłych śmiertelniczek.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Prostytutki cenią swoje ciało, muszą o nie dbać.
Prostytucją brzydkie kobiety się nie zajmują.
Ten "zawód" to kolejny przykład tego, że życie zarówno kobiet jak i mężczyzn determinują przede wszystkim właściwości od nich niezależne, wrodzone.

• Like
Reactions: RTT
M

Mastus

Guest
Odwiedziłem kilka takich pań i powiem,że były fajne miłe dziewczyny otwarte do ludzi czułem się jak bym znał je od dawna. Niedługo odwiedzę kolejną bo się pojawiła nowa w moim mieście. ;)

M

Mastus

Guest
A może są tu na forum jakieś dziewczyny prostytutki i się wypowiedzą co sądzą o swojej pracy, klientach?