• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja 69 czy jest bezpieczna?

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Jeśli chcesz użyć post @Karotka jako społeczny dowód słuszności podpierający Twoją tezę to nie trafiłeś zbyt dobrze. Patrząc po historii jej postów, z chęcią spróbowałaby wszystkiego, innym razem obawia się czegokolwiek, miała w sobie wielkie dildo, które po rozmowie zmieniło się na używane wyłącznie zewnętrznie, ale nawet później było na sprzedaż jako używane. Była już reklamującą się dominą, przy powyższych będąc dziewicą i sprzedawała używane majtki. Dodatkowo pisała conajmiej z kilkoma mężczyznami z czego nic nie wynikło. Tak więc zmartwię Cię, ale trafiłeś na użytkowniczkę z kategorii bajkopisarek.
Nie jestem bajkopisarką tylko ludzie zawsze mnie nie rozumieją i nie pojmują:/

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
No i co z tego, ja bym chętnie bym ją wziął w obroty, jak by chciała, bym wiedział i nie miał swej Pani. Nie bądź już taki święty, że tylko jedną masz, i co z tego ,że jest rozwiązła chociaż wie czego chce i potrafi się określić a nie te niby normalne co są niemotami i nie wiedzą czy żyją.
Ja święty? Nigdy! :devilish: Mam jedną? Nie... Tutaj żadna się nie odezwała na ogłoszenie do związku - czytaj ze zrozumieniem posty :p Jestem szczęśliwym singlem, któremu nieustanny seks nie jest niezbędny. Seks jest fajny, ale nie każda znajomość z kobietą musi się na nim kończyć. Uwielbiam pisać z kobietami, poznawać je, wychodzić na miasto czy wyjeżdżać w góry. Przy całkiem sporym doświadczeniu i braku skarg ze strony Pań na jakość seksu, moje ego już na tyle zostało podbudowane, by zająć się elementami wyżej w piramidzie Maslova takimi jak samorealizacja.

To chyba dream team by był @maxis + @Karotka
Jak będziesz organizował spektakl z ich udziałem to wykupuję wszystkie miejsca w pierwszym rzędzie :cool:

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
Dla Twojej informacji do kilku próbowałem na priv napisać, ale się nie dało i co Ty na to? Co teraz wymyślisz, filozofie? założę się, że znajdziesz u mnie problem, na bank, nie ma ch... na pewno tak napiszesz.
Hmm... @Saanvi czy Ty przypadkiem nie miałaś zablokowanego priv, a jednak mieliśmy okazję porozmawiać? 🤔 @maxis potrzebuje dowodu by uwierzyć :ROFLMAO:

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ja święty? Nigdy! :devilish: Mam jedną? Nie... Tutaj żadna się nie odezwała na ogłoszenie do związku - czytaj ze zrozumieniem posty :p Jestem szczęśliwym singlem, któremu nieustanny seks nie jest niezbędny. Seks jest fajny, ale nie każda znajomość z kobietą musi się na nim kończyć. Uwielbiam pisać z kobietami, poznawać je, wychodzić na miasto czy wyjeżdżać w góry. Przy całkiem sporym doświadczeniu i braku skarg ze strony Pań na jakość seksu, moje ego już na tyle zostało podbudowane, by zająć się elementami wyżej w piramidzie Maslova takimi jak samorealizacja.
I Ty dzieciaku kur... pouczasz innych o relacjach i seksie jak uważasz się za szczęśliwego singla, no nie żart no normalnie pęknę ze śmiechu zaraz hahahaha.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Hmm... @Saanvi czy Ty przypadkiem nie miałaś zablokowanego priv, a jednak mieliśmy okazję porozmawiać? 🤔 @maxis potrzebuje dowodu by uwierzyć :ROFLMAO:
Ja już nic nie potrzebuję, już wszystko wiem, ja tylko potrzebuję mojej Pani raz na tydzień, heja i do przodu, wy "szczęśliwi single" od sześciu boleści. To forum powinno się nazywać sfrustrowani single.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
I Ty dzieciaku kur... pouczasz innych o relacjach i seksie jak uważasz się za szczęśliwego singla, no nie żart no normalnie pęknę ze śmiechu zaraz hahahaha.
O proszę... ktoś tu nie wytrzymuje presji i zaczyna wyzywać już od dzieciaków? Jeszcze chwila, a Prawo Godwina urzeczywistni się w tej dyskusji 🖤

Tak, jestem singlem, jednak gdybyś odrobił choć w niewielkim stopniu pracę domową, wiedziałbyś z iloma kobietami miałem tą przyjemność którą Ty musisz uskuteczniać za kasę stresując się czy przy 69 przypadkiem czegoś nie złapiesz. Dodatkowo byłem w kilku wieloletnich związkach, więc mam pewne pojęcie o nich. Niestety zupełnie nie odrobiłeś lekcji, chciałbyś wszystkim udowodnić, że masz rację, lecz coraz większe grono jedzie po Twoim podejściu do seksu i radzenia sobie z samotnością niczym po mokrej szmacie.

Tymczasem godzina już późna, więc życzę wszystkim stosunkowo udanej nocy :devilish:

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
O proszę... ktoś tu nie wytrzymuje presji i zaczyna wyzywać już od dzieciaków? Jeszcze chwila, a Prawo Godwina urzeczywistni się w tej dyskusji 🖤

Tak, jestem singlem, jednak gdybyś odrobił choć w niewielkim stopniu pracę domową, wiedziałbyś z iloma kobietami miałem tą przyjemność którą Ty musisz uskuteczniać za kasę stresując się czy przy 69 przypadkiem czegoś nie złapiesz. Dodatkowo byłem w kilku wieloletnich związkach, więc mam pewne pojęcie o nich. Niestety zupełnie nie odrobiłeś lekcji, chciałbyś wszystkim udowodnić, że masz rację, lecz coraz większe grono jedzie po Twoim podejściu do seksu i radzenia sobie z samotnością niczym po mokrej szmacie.

Tymczasem godzina już późna, więc życzę wszystkim stosunkowo udanej nocy :devilish:
Jak masz pojęcie, jak nikogo nie masz obecnie, jakbyś miał pojęcie to byś kogoś miał. A w d... mam Twoje życzenia odnośnie udanej nocy, wsadź sobie w ... nie powiem już gdzie, tam gdzie światło nie dochodzi Ty sztucznie kulturalny człowieczku.

Niby taki święty a obraża ciężko pracujące Panie od mokrych szmat, nie no i jaka tu kultura, to zwykła dyskryminacja jest i tyle. Tu jest idealny obraz Polaka dyskryminuję niższych od siebie, ciekawe jakbyś pociągami jeździł i chciałbyś mieć w nich czysto, a je sprzątał na co dzień, to czy też byś mnie wyzywał jak te Panie. Jak bym wiedział, że Ty byś jechał danym pociągiem to bym go nie posprzątał i dodatkowo bym jeszcze wlał szambo do Twojego wagonu i kazał w nim jechać pod kluczem, ciekawe coś byś wtedy zrobił.

Ostatnia edycja:
Kobieta

kaami

Seks Praktykant
No widzisz i co łyso Ci, nawet @Karotka się zastanawia czy by nie poszła na takie coś jak ja, z samotności, tylko nie wie czy tacy są.
Nie, nie jest mi łyso, bo czytając jej wypowiedzi na forum i nie tylko mam już wyrobioną opinię i nie jest ona pozytywna. Do niej tak samo nie docierają pewne rzeczy, tak jak do Ciebie.
Słuchaj, skoro poszedłem na taki układ, to chyba mi nie przeszkadza ile penisów miała w sobie lub ile ich przyjęła, prawda?
Ciężko mi to zrozumieć, ale Twoja sprawa skoro Cię to nie brzydzi.
pomyśl zanim coś napiszesz, zresztą twierdzi ,że tylko w gumce to robi a nawet jakby tylko ze mną to w gumce to robiła to mi to nie przeszkadza.
Równie dobrze może Ci powiedzieć, że jest baletnicą i będzie w tym tyle samo prawdy.
No właśnie takie normalne jesteście kobiety, ze bylejakość to nie i w ogóle... ohohoho pier... księżniczki, a co wy sobą takiego reprezentujecie.
Nie uważam się za księżniczkę. Byle jakie relacje, to dla mnie takie, które oparte są tylko na seksie, a nie tego w życiu szukam, co w tym złego?
Nadęte i wypindrzone jesteście nawet bym kijem Ciebie i tego pokroju nie tkną nawet na bezludnej wyspie wolał bym palmę przelecieć niż Ciebie nadęta samico.
Jestem nadęta, bo co? No i trochę ulga, a dendrofilę się leczy.
Ostatnio miałem miejsce wykupione w pociągu, obok niego siedziała dziewczyna czerwona suknia, szczupła i co z tego jak na ryju była nadęta i nieprzyjemna, więc uciekłem do następnego wagonu, tak mnie sobą odepchnęła.
A może ma po prostu taki wyraz twarzy, albo przechodzi przez coś trudnego w swoim życiu? Słowa z kimś nie zamienisz i od razu mu ubliżasz?
Zresztą sama mówiłaś, że to ostatnia rzecz którą byś zrobiła jak ja, ja to chociaż zrobiłem a Ty co sobą reprezentujesz? klub samotnych nadętych dziewczyn? a se bądź sama z wyboru i żadnemu nie daj się zakochać w osobie zgnijesz i umrzesz bez dotyku drugiego człowieka.
Nie, nie reprezentuję klubu nadętych dziewczyn, tylko nie rozkładam nóg każdemu, który by tego chciał. No widzisz, to nie jest tak, że nie daję się nikomu w sobie zakochać, po prostu nie trafiam na takich, co szukają czegoś poważniejszego, dlatego jestem sama.
Masz zadatki na zgnuśniałą pannę i umrzesz z samotności i żaden nawet byś mu fortunę dawała i swoją złotą cipkę to i takiej jak Ty nikt nie weźmie.
Ojej, straszne, mówi się trudno. Tak, moja cipka jest złota, szanuję siebie, dlatego nie każdy może ją dostać. Bez seksu da się żyć i mówi Ci to osoba z libido wystrzelonym w kosmos. Wolę sobie radzić solo niż płacić jakiemuś parchowi za to, że mnie przeleci.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
Jak masz pojęcie, jak nikogo nie masz obecnie, jakbyś miał pojęcie to byś kogoś miał.
Kolejny przykład Twojego mentalu, w którym widać jak jeszcze niewiele wiesz o relacjach i jak zafiksowany jesteś na "być z kimkolwiek byle nie być samemu"...

A w d... mam Twoje życzenia odnośnie udanej nocy, wsadź sobie w ... nie powiem już gdzie, tam gdzie światło nie dochodzi Ty sztucznie kulturalny człowieczku.
Nie dziwię się, że rzucałeś się do kobiet, że tak bardzo zmieniają zdanie. Nie potrafisz ich zwyczajnie wyczuć tak samo jak mojego sarkazmu.
To nie miały być pseudo-kulturalne życzenia. Celowo użyłem zwrotu "stosunkowo udanej nocy" z naciskiem na "stosunkowo". Jeśli dalej nie trybisz to ewidentnie jesteś trollem lub przydałyby Ci się jakieś zajęcia ćwiczące inteligencję interpersonalną (chciałeś konkretów to masz na tacy).

Niby taki święty a obraża ciężko pracujące Panie od mokrych szmat, nie no i jaka tu kultura, to zwykła dyskryminacja jest i tyle.
Ty naprawdę nie kumasz co się do Ciebie pisze... "Jechać jak po mokrej szmacie" to synonim "Ostro i bezlitośnie krytykować kogoś słownie".
Już wielokrotnie napisałem, że święty nie jestem i nie mam zamiaru być. Czy praca kurtyzany jest ciężka? Nie powiedziałbym. Jest wysoko-płatna, a jeśli lubi się seks i ma się doświadczenie to i niezbyt wymagająca. Bardziej zdrowotnie ryzykowna i niosąca za sobą ryzyko spotkania całego przekroju społeczeństwa w tym tego niestabilnego psychicznie i emocjonalnie.

Tu jest idealny obraz Polaka dyskryminuję niższych od siebie, [...]
Swoją drogą na własne życzenie upadłeś niżej, w gruncie rzeczy nie wiem czy niżej niż do kurtyzan da się upaść.

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Też się boję gdyby miało dojść do seksu oralnego 🫣, bałabym się że ze śliną mnie czymś zarazi jakiś albo jak ślina się dostanie do cewki moczowej to że będę mieć zapalenie pęcherza 🫣
Zapalenie pęcherza mozna złapać drogą zewnetrzną jak i wewnetrzną. Rownie dobrze możesz zjeść pomidora na którym są bakterie i też złapiesz zapalenie. Jeśli boisz się infekcji to albo zrezygnuj z takich zabaw albo je oswój poznaj zaakceptuj. Nie osiągniesz przyjemności kiedy facet ( nawet jeśli bedzie najlepszym na świecie kochankiem )będzie robił Ci dobrze ustami, a ty myślami bedziesz przy mikrobach.