• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja 69 czy jest bezpieczna?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ciekawą wymówkę sobie wymyśliłeś. Zamiast pomyśleć co je w tobie odpycha, to stwierdziłeś, że nie wiedzą czego chcą. I rzekomo spotykają sie jednocześnie modląc o to, aby nic że znajomości nie wyszło. To już jest wyższy poziom odklejki.
Ty, co się wcinasz i mi zarzucasz że nie prawdę mówię, co? zazdrościsz mi ,że się z tyloma kobietami nie mniej jednak w realu spotkałem?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No to wyciągnąłem wnioski, że nie mam szans znaleźć nikogo na stałe i dlatego do Pani poszedłem.
Najwidoczniej nie masz szans na znalezienie stałej partnerki. Ja nie będę Ci pisał, że to coś złego. Nie oceniam innych i ich wyborów, jeśli nie czynią nikomu szkody.
Ale czy powyższy brak szans to powód, by wywyższać prostytutki nad kobiety monogamiczne?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Najwidoczniej nie masz szans na znalezienie stałej partnerki. Ja nie będę Ci pisał, że to coś złego. Nie oceniam innych i ich wyborów, jeśli nie czynią nikomu szkody.
Ale czy powyższy brak szans to powód, by wywyższać prostytutki nad kobiety monogamiczne?

No pewnie ,że nie mam szans znalezienie na stałe dziewczyny. No wiesz, skoro takie monogamiczne kobiety, które się uważają za bóg wie co mnie nie chciały, a jednak jakaś Pani na godzinkę mnie chciała i nadal chce obsługiwać, choć nie musi (nie jest to przecież nigdzie zapisane, bo ona tu karty rozdaje) to jak takowych Pań na godzinkę mam nie wywyższać. W końcu to dzięki niej zrobiłem to po raz pierwszy w życiu, jakby nie ona to bym nie wiedział do dzisiaj co to seks, a dla każdego ta sfera jest ważna w życiu, prawda?

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
No pewnie ,że nie mam szans znalezienie na stałe dziewczyny. No wiesz, skoro takie monogamiczne kobiety, które się uważają za bóg wie co mnie nie chciały, a jednak jakaś Pani na godzinkę mnie chciała i nadal chce obsługiwać, choć nie musi (nie jest to przecież nigdzie zapisane, bo ona tu karty rozdaje) to jak takowych Pań na godzinkę mam nie wywyższać. W końcu to dzięki niej zrobiłem to po raz pierwszy w życiu, jakby nie ona to bym nie wiedział do dzisiaj co to seks, a dla każdego ta sfera jest ważna w życiu, prawda?
Chciała cię dziwka za pieniądze. Sukces.

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Panie słowo klucz, no nie wiem czy obrażanie mnie jest tu wskazane, skoro na mnie też ta koleżanka patrzyła tak jak mnie chciała zjeść przez 2 lata i też się witała kusząco, zresztą musisz mieć kompleksy, skoro masz taki avatar.
Masz swój świat, swoją bańkę w której najwyraźniej ci dobrze. To, że dla mnie twoje postępowanie jest żałosne to inna sprawa. Myślę, że ta twoja "pani" musi mieć niezły ubaw.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Masz swój świat, swoją bańkę w której najwyraźniej ci dobrze. To, że dla mnie twoje postępowanie jest żałosne to inna sprawa. Myślę, że ta twoja "pani" musi mieć niezły ubaw.
Nie będę oceniać owej pani, bo nie wiem dlaczego znalazła się w takiej sytuacji. Nie sądzę, żeby to było spełnienie jej marzeń.

@maxis, nie oszukuj się, już tytuł tego wątku pokazuje, że chciałbyś zupełnie czego innego - rzeczy, aktywności, pieszczot, które są normalne dla par czy związków, ale których nigdy nie będziesz mógł mieć za pieniądze.

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Nie będę oceniać owej pani, bo nie wiem dlaczego znalazła się w takiej sytuacji. Nie sądzę, żeby to było spełnienie jej marzeń.

@maxis, nie oszukuj się, już tytuł tego wątku pokazuje, że chciałbyś zupełnie czego innego - rzeczy, aktywności, pieszczot, które są normalne dla par czy związków, ale których nigdy nie będziesz mógł mieć za pieniądze.
Chodziło mi o ubaw z tego wyjątkowego klienta a nie że jest spełnieniem jej marzeń.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Chodziło mi o ubaw z tego wyjątkowego klienta a nie że jest spełnieniem jej marzeń.

może ubaw, a może co innego - może patrzy na siebie w lustrze z obrzydzeniem, że musi obsługiwać faceta, którego nie chciało dziesiątki normalnych dziewczyn, a ona musi nadskakiwać, udawać, opowiadać jak jest jej dobrze itd.

W reakcji pewnie może opowiadać o nim innym klientom. Smutne to, bardzo smutne.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
No i dobra ja mam swój świat Ty masz swój i problem z głowy a Ty też dla mnie jesteś żałosny. Może i ma ubaw, ale mi tego nie okazuję, w końcu to jej praca.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Podrywacz
może ubaw, a może co innego - może patrzy na siebie w lustrze z obrzydzeniem, że musi obsługiwać faceta, którego nie chciało dziesiątki normalnych dziewczyn, a ona musi nadskakiwać, udawać, opowiadać jak jest jej dobrze itd.

W reakcji pewnie może opowiadać o nim innym klientom. Smutne to, bardzo smutne.
A co mnie obchodzi co komu innym o mnie mówi, najważniejsze, że przy mnie jest w porządku i jest miła chociaż za pieniądze, a nie jak te "normalne" co by nawet za pieniądze nie chciały by być dla mnie miłe, bo rzeko są wielkimi damami i rzeko pieniądze ich nie interesują.