• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja 69 czy jest bezpieczna?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Moim zdaniem może w złym kręgu szukasz. Czasem podświadomie nas przyciąga konkretny charakter osób i nic z tego nie wychodzi.
No pewnie tak, ale pomysły mi się skończyły gdzie mógłbym szukać. Uwierz na speed dates były różne charaktery kobiet i 36 wybrałem i nic, coś tu nie tak musi być skoro żadna namiarów nie chciała zostawić do siebie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
I po takich spotkaniach z normalnymi kobietami to jak mam je traktować jak one mnie poważnie nie traktowały w ogóle czy tu na forum, jak się człowiek starał a tu kompletnie nic, no można chyba być zrezygnowanym, prawda?
A czy umawiałeś się z tymi kobietami na seks? Jeśli nie, to dlaczego oczekiwałeś od tych kobiet szybko seksu.
Z tego, co zauważyłem na forum, twoje dyskutantki to nie były tylko kobiety wyzwolone, których celem jest obciąganie jak największej ilości pytongów. To także wrażliwe dziewczęta z młodszego pokolenia.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Tak wyciągam wniosek, że chcecie mi odebrać prawo do szczęścia a jak mam myśleć jak ciągle obraźliwe komentarze lecą w moja stronę?

A co z tego że zebrałem mentalne argumenty i je mam jak byłem na spotkaniach typu speed dates, że byłem rozmowny kulturalny, jak żadna nie chciała i stad ta moja pogarda się wzięła do nich do pseudo normalnych a naprawdę 36 z ponad 40 było i nic, to można się trochę zniechęcić, prawda?

Smutny to obraz - masz pogardę dla normalnych kobiet i uwielbienie dla prostytutki...

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
No wiesz skoro taka normalna jest samotna i twierdzi, że szuka kogoś tak, to chyba powinna to pokazywać, że jej zależy i do facetów, powinna się jakoś zachowywać pociągająco a nie twierdzić typu ,że ma czas że jej nie spieszy tak, no coś tu chyba jest nie jest tak z nią, prawda?
Wiele kobiet nie pokazuje po sobie, że im zależy. Powodem takiego stanu rzeczy jest historyczna presja, by kobiety nie okazywały zbyt mocno, że im zależy. W opinii konserwatywnej cześci społeczeństwa, takie panie oceniane są jako "zbyt łatwe".

I po takich spotkaniach z normalnymi kobietami to jak mam je traktować jak one mnie poważnie nie traktowały w ogóle czy tu na forum, jak się człowiek starał a tu kompletnie nic, no można chyba być zrezygnowanym, prawda?
Poczytaj książkę "(Nie)miły facet. Męskie spojrzenie na miłość, seks i związki" - Glover Robert A. Może trochę wyjaśni Ci, dlaczego jesteś tak sfrustrowany i jak to zmienić.

[...] Czy takie normalne samotne faktycznie potrafią dać czułość facetowi?
Owszem, rozejrzyj się za rozwódkami, które były zaniedbywane przez ex-męża.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Na forum było już wiele uwielbienia dla promiskuitycznych kobiet, dla swingujących, dla hotek, dla cuckoldress.
Niewiele to się różni od uwielbienia, jakie maxis okazuje swojej pani. Różnicą jest jedynie odpłatność seksu.
Chyba jednak nie! Nie widziałam pogardy dla innych kobiet wśród amatorów różnych odjechanych zabaw typu swing, cuckold etc.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Chyba jednak nie! Nie widziałam pogardy dla innych kobiet wśród amatorów różnych odjechanych zabaw typu swing, cuckold etc.
Zgoda, maxis jest wyjątkowy. Mój post dotyczył tylko uwielbienia dla promiskuitycznych pan i panien.

Nie wiem, nie zauważyłem, jak maxis ocenia inne kobiety promiskuityczne. Bodajże po raz pierwszy ktoś na forum zaczął krytycznie oceniać kobiety ostrożne i bardziej emocjonalne. Odniosłem wrażenie, że maxis ma żal lub poczucie wyższości wobec dziewcząt, które, wulgarnie ujmując, nie są zdecydowane, czy chcą się gzić. Ale może to być błędne wrażenie.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
No pewnie tak, ale pomysły mi się skończyły gdzie mógłbym szukać. Uwierz na speed dates były różne charaktery kobiet i 36 wybrałem i nic, coś tu nie tak musi być skoro żadna namiarów nie chciała zostawić do siebie.
A masz jakieś hobby, lubisz robić coś bardziej niż inne rzeczy? Zazwyczaj wspólna pasja jest solidnym fundamentem do nawiązania relacji.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
A czy umawiałeś się z tymi kobietami na seks? Jeśli nie, to dlaczego oczekiwałeś od tych kobiet szybko seksu.
Z tego, co zauważyłem na forum, twoje dyskutantki to nie były tylko kobiety wyzwolone, których celem jest obciąganie jak największej ilości pytongów. To także wrażliwe dziewczęta z młodszego pokolenia.
Nie umawiałem się z nimi na żaden seks, no coś Ty. Speed dates to takie szybkie randki, jak nie wiesz to sobie poczytaj troszkę o nich w necie, na których organizatorzy dają możliwość samotnych osobom się połączyć to są normalne spotkania, na których się trzeba ubrać dostojnie i elegancko i w ogóle nie ma tam nic z seksem związanego.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Zgoda, maxis jest wyjątkowy. Mój post dotyczył tylko uwielbienia dla promiskuitycznych pan i panien.

Nie wiem, nie zauważyłem, jak maxis ocenia inne kobiety promiskuityczne. Bodajże po raz pierwszy ktoś na forum zaczął krytycznie oceniać kobiety ostrożne i bardziej emocjonalne. Odniosłem wrażenie, że maxis ma żal lub poczucie wyższości wobec dziewcząt, które, wulgarnie ujmując, nie są zdecydowane, czy chcą się gzić. Ale może to być błędne wrażenie.
No prawie dobrze zrozumiałeś, ale nie gzić się ,tylko do relacji na stałe.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Już rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienie.
Niemniej nadal mam wrażenie, że bardziej cenisz prostytutki od kobiet, które nie chcą się wiązać zbyt pochopnie.
Dobre masz wrażenie, że sobie cenię takie Panie na godzinkę, bo chociaż wiedzą czego chcą a tu z normalnymi to nawet szansy nie chciały mi dać a trzeba jednak dawać szanse facetowi aby się nawet przekonać jaki on jest ,jak się go faktycznie szuka, prawda i dlatego twierdzę ,że są takie niezdecydowane, bo niby szukają a modlą się, żeby nic nie wyszło i już na początku skreślają takiego faceta. Jak ma się taka przekonać czy jest w porządku dany facet jak mu nawet szansy nie daję jak ma się taki facet wykazać jak go skreśla na dzień dobry, prawda?

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Dobre masz wrażenie, że sobie cenię takie Panie na godzinkę, bo chociaż wiedzą czego chcą a tu z normalnymi to nawet szansy nie chciały mi dać a trzeba jednak dawać szanse facetowi aby się nawet przekonać jaki on jest ,jak się go faktycznie szuka, prawda i dlatego twierdzę ,że są takie niezdecydowane, bo niby szukają a modlą się, żeby nic nie wyszło i już na początku skreślają takiego faceta. Jak ma się taka przekonać czy jest w porządku dany facet jak mu nawet szansy nie daję jak ma się taki facet wykazać jak go skreśla na dzień dobry, prawda?
Ciekawą wymówkę sobie wymyśliłeś. Zamiast pomyśleć co je w tobie odpycha, to stwierdziłeś, że nie wiedzą czego chcą. I rzekomo spotykają sie jednocześnie modląc o to, aby nic że znajomości nie wyszło. To już jest wyższy poziom odklejki.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie wszystkie kobiety wiedzą, czego one chcą. Świat może im się wydawać dla nich bardziej niebezpieczny i brutalny niż mężczyznom, a nie każda kobieta ma walory, które zapewniają im atencję i ochronę przed zagrożeniami. Rozumiem wybredność.
Popatrz na ostrożność kobiet z tej, być może trochę pigularskiej strony.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Co z tego na tego rodzaju spotkaniach speed dates wymieniałem się swoim hobby innymi dziewczynami podczas rozmów jak i tak nic to nie dało.
No tak, tylko na speed dates mogłeś nie trafić na kogoś, kto ma takie same zainteresowania. Jak lubisz się wspinać, to idź na ściankę, tam znajdziesz ludzi z taką samą zajawką, lubisz grać w bilard, to idź do kameralnego klubu, gdzie ludzie organizują też zawody itp. Takich przykładów jest mnóstwo.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Nie wszystkie kobiety wiedzą, czego one chcą. Świat może im się wydawać dla nich bardziej niebezpieczny i brutalny niż mężczyznom, a nie każda kobieta ma walory, które zapewniają im atencję i ochronę przed zagrożeniami. Rozumiem wybredność.
Popatrz na ostrożność kobiet z tej, być może trochę pigularskiej strony.
No dobrze ok, ja to rozumiem, ale po co idzie na takie spotkanie speed dates jak się boi facetów, jak by faktycznie szukała faceta, to by nie mniej zaryzykowała i by się nie bała a niestety trzeba zaryzykować aby kogoś znaleźć takie są fakty. Skoro się boi taka jedna z drugim to niech siedzi w domu zamknięta i niech czasu nie marnuje sobą i facetom, którym swoją obecnością już robi nadzieję na tego typu spotkaniach prawda?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
No tak, tylko na speed dates mogłeś nie trafić na kogoś, kto ma takie same zainteresowania. Jak lubisz się wspinać, to idź na ściankę, tam znajdziesz ludzi z taką samą zajawką, lubisz grać w bilard, to idź do kameralnego klubu, gdzie ludzie organizują też zawody itp. Takich przykładów jest mnóstwo.
No wiesz tych 36 kobiet, które wybrałem to mieliśmy wspólne zainteresowania, ale jednak nie pykło i to z żadną.