I to jest fajne w kobiecieAjaj ja uwielbiam czuć sperme w ustach
I to jest fajne w kobiecieAjaj ja uwielbiam czuć sperme w ustach
Witaj,Ostatnio moja dziewczyna pierwszy raz pozwoliła mi skończyć w jej ustach... Niestety za chwilę wszystko wypluła w chusteczkę, nie będę ukrywał, że zrobiło mi się trochę przykro, w sumie znamy się już od dawna, sypiamy ze sobą regularnie, w łóżku pozwalamy sobie na coraz więcej a tu taki zonk. Tłumaczyła to odruchem wymiotnym jaki się pojawił i nieprzyjemnym smakiem spermy. Jak to jest u Was? Czy Wasze partnerki połykają? Macie jakieś "złoty rady" co zrobić aby sperma smakowała lepiej a kobiecie było łatwiej/przyjemniej ją połknąć?
zawsze zawsze ?A ja nie odpuszczę, żeby nie połknąć
Zawsze połykam. A co w tym złego ? To tak jakby kisiel jeść .
zuch dziewczyna
Dla mnie kisiel i białko jajka wyglądem już na wymioty zbierająTo tak jakby kisiel jeść .
O widzisz ! Kwestia przyzwyczajenia ! Kiedyś tam z przyjemnością piłam drinki z surowym białkiem z jajka.Dla mnie kisiel i białko jajka wyglądem już na wymioty zbierają
lubie sobie liznac swa sperme smakuje miZawsze połykam. A co w tym złego ? To tak jakby kisiel jeść .
Szkoda ze takie kobiety są na wyginięciuSwego czasu spotykałem się z dziewczyną, która wręcz domagała się spermy w usta. Potrafiła kilka razy dziennie robić loda, żeby tylko dostać ładunek nasienia do ust, który ze smakiem połykała.
Chętnie bym taki kisiel ci podarował na piersi, albo do ustZawsze połykam. A co w tym złego ? To tak jakby kisiel jeść .
Jak sie pali fajki,je byle co,to wtedy ohydaa,ale uwierz mi ze potrafi byc dobra w smaku(słowa moich kobiet byłych, i obecnej) Ja sam nie mam zamiaru sie przekonaćNie połykam, chyba że już mi się nie chce iść do łazienki w nocy . Ogólnie to sperma jest ohyyyydnaaa
Glutowata, fakt. Ale podobno bardzo dobra na cerę. Aminokwasy, cynk itp.Nie połykam, chyba że już mi się nie chce iść do łazienki w nocy . Ogólnie to sperma jest ohyyyydnaaa
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 110 | |
G | Połykanie spermy przypadkowemu :) | Seks | 202 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 63 | |
M | Smak spermy | Seks | 1 | |
G | Zlizywanie spermy | Seks | 4 |