• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Połykanie spermy

Czy Wasze partnerki połykają? / Czy połykasz?

• Tak

Votes: 312 65,1%
  • Nie

Votes: 167 34,9%

• Total voters
    479
Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Seks rozpisany na role? nawet seks powinien być emocjonalny. Wtedy jest zabawa.
Otóż właśnie to. Fajnie jest znać upodobania - nawet wręcz trzeba je poznać, by wiedzieć, czy jest sens guziki rozpinać - ale zaplanować się nie da. Ba - może być nawet tak, żę mimo fajnej rozmowy "tutaj" na spotkaniu ni cholery nie chce iskra strzelić. I .... sztuką jest, by i wtedy było sympatycznie i fajnie. Nawet bez seksu.

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Otóż właśnie to. Fajnie jest znać upodobania - nawet wręcz trzeba je poznać, by wiedzieć, czy jest sens guziki rozpinać - ale zaplanować się nie da. Ba - może być nawet tak, żę mimo fajnej rozmowy "tutaj" na spotkaniu ni cholery nie chce iskra strzelić. I .... sztuką jest, by i wtedy było sympatycznie i fajnie. Nawet bez seksu.
to jest tylko znanie granic, choć i je czasami można przekraczać, choćby dzięki emocjom
Co do reszty się zgadzam w 100%, ba pójdę dalej, czasami "tutaj" jakoś nie iskrzy "zanadto" a w realu jest ogień :)
Nigdy nie przewidzisz tak do końca co się stanie. Choćbyś miał idealnie rozpisane co i jak.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
No i reasumując - kolega wielce domagał się deklaracji na którym spotkaniu sperma zaczyna być tak pociągająca by ją połknąć. W sumie to nie wiem jak to podsumować :) Właściwie to można krótko podsumować - może być tak, że rozpięcie rozporka męskiego spowoduje ucieczkę. Mimo miłości do spermy nie dojdzie nawet do jej wydobycia :)

D

Deleted member 42063

Guest
Z doswiadczenia moge powiedziec ze latwiej jest kiedy mezczyzna nie lezy tylko jest wyzej. Nie musimy walczyc z grawitacja😂 poza tym nie bede przeciez biec przez caly dom do lazienki zeby wypluc a poscieli tez nie chce wymieniac co chwile. Czyli polykanie, innej opcji nie widze😜

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Teraz jak patrze na ostatnie posty to chyba temat sie lekko zmienil🤣
Właśnie!!!

Kiedyś nie. Teraz tak - połykam. To wszystko zależy od ludzi w związku. Nie zawsze finisz musi być tam. Można nanieść taki balsam na biust, pupę...
Jeśli chcecie ostrzej to na twarz lub - jak ja to nazywam - zdemolowanie migdałków. Musi być chemia (!)... (i fizyka).
Jeśli chodzi o smak? Dobre efekty są po surówce z ananasem i migdałami.

Bon appetit 😉

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Z doswiadczenia moge powiedziec ze latwiej jest kiedy mezczyzna nie lezy tylko jest wyzej. Nie musimy walczyc z grawitacja😂 poza tym nie bede przeciez biec przez caly dom do lazienki zeby wypluc a poscieli tez nie chce wymieniac co chwile. Czyli polykanie, innej opcji nie widze😜
Może jeszcze, z ustami pełnymi spermy, zacząć całować się namiętnie z partnerem. Większość, z którymi to próbowałam, pomimo wcześniejszego wytrysku od razu dostawało potężnej erekcji😋

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Mój pierwszy wytrysk w ustach partnerki przejąłem w szybkim pocałunku, mi się to bardzo podobało, jej niestety sperma nie zasmakowała (delikatnie mówiąc,) i po jeszcze z 2 dojsciach w jej ustach stanowczo tego zabroniła. Cóż dalej mnie pięści oralnie, ale kończę już zawsze gdzie indziej.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Mój pierwszy wytrysk w ustach partnerki przejąłem w szybkim pocałunku, mi się to bardzo podobało, jej niestety sperma nie zasmakowała (delikatnie mówiąc,) i po jeszcze z 2 dojsciach w jej ustach stanowczo tego zabroniła. Cóż dalej mnie pięści oralnie, ale kończę już zawsze gdzie indziej.
Było już o tym. Poeksperymentuj z dietą. W końcu znajdzie coś co jej w Twojej spermie zasmakuje, a Ty będziesz wiedział co zrobi ć by chciała połykać

Mężczyzna

andrews99

Cichy Podglądacz
Ostatnio moja dziewczyna pierwszy raz pozwoliła mi skończyć w jej ustach... Niestety za chwilę wszystko wypluła w chusteczkę, nie będę ukrywał, że zrobiło mi się trochę przykro, w sumie znamy się już od dawna, sypiamy ze sobą regularnie, w łóżku pozwalamy sobie na coraz więcej a tu taki zonk. Tłumaczyła to odruchem wymiotnym jaki się pojawił i nieprzyjemnym smakiem spermy. Jak to jest u Was? Czy Wasze partnerki połykają? Macie jakieś "złoty rady" co zrobić aby sperma smakowała lepiej a kobiecie było łatwiej/przyjemni

Ostatnio moja dziewczyna pierwszy raz pozwoliła mi skończyć w jej ustach... Niestety za chwilę wszystko wypluła w chusteczkę, nie będę ukrywał, że zrobiło mi się trochę przykro, w sumie znamy się już od dawna, sypiamy ze sobą regularnie, w łóżku pozwalamy sobie na coraz więcej a tu taki zonk. Tłumaczyła to odruchem wymiotnym jaki się pojawił i nieprzyjemnym smakiem spermy. Jak to jest u Was? Czy Wasze partnerki połykają? Macie jakieś "złoty rady" co zrobić aby sperma smakowała lepiej a kobiecie było łatwiej/przyjemniej ją połknąć?
cześć moja żona pod prysznicem robi mi Loda tylko ja jej nic nie mówię, później się pyta czy już skończyłem, a ja mówię że już tak ale nie obraża się na mnie