Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Panowie, panowie, wyluzujcie, zanim tu dojdzie publicznie do rękoczynów!
Bo admin nas pogoni swoim bacikiem.
Wkladajcie swoje geekowsie slipki z Batmanem w i na
i wracajmy lepiej do długiego wątku...
Preferuję ostrzejszy seks, nie jarają mnie podchody lecz konkrety. Sypialnia w płatkach róż zdecydowanie nie dla mnie, aczkolwiek świeczki lubię, szczególnie te do masażu czy zabaw z woskiem
U mnie zależy od nastroju. Czasami spokojniej i z namaszczeniem, ale częściej z przysłowiowym trzymaniem za włosy i klapsami. Lubie dziewczynie mówić co ma robić. Z woskiem nie próbowałem, póki co, ale wszelkiej maści olejki do masażu są super.
No jeśli autor tematu dopiero zaczyna to polecam być na początek bardzo delikatny i przechodzić do ostrzejszych rzeczy . To wszytko jest bardzo indywidualne dla jednej kobiety anal po 3 mies , seks w miejscu publicznym i ostre bdsm to norma a dla niektórych po 5 latach związku stwierdza że są gotowe na kajdanki . W moim przypadku wszytko zależy od nastroju , od świec i piórka po ostre BDSM i anal .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.