Panowie, panowie, wyluzujcie, zanim tu dojdzie publicznie do rękoczynów!
Bo admin nas pogoni swoim bacikiem.
Wkladajcie swoje geekowsie slipki z Batmanem w i na
i wracajmy lepiej do długiego wątku...
Preferuję ostrzejszy seks, nie jarają mnie podchody lecz konkrety. Sypialnia w płatkach róż zdecydowanie nie dla mnie, aczkolwiek świeczki lubię, szczególnie te do masażu czy zabaw z woskiem
U mnie zależy od nastroju. Czasami spokojniej i z namaszczeniem, ale częściej z przysłowiowym trzymaniem za włosy i klapsami. Lubie dziewczynie mówić co ma robić. Z woskiem nie próbowałem, póki co, ale wszelkiej maści olejki do masażu są super.
No jeśli autor tematu dopiero zaczyna to polecam być na początek bardzo delikatny i przechodzić do ostrzejszych rzeczy . To wszytko jest bardzo indywidualne dla jednej kobiety anal po 3 mies , seks w miejscu publicznym i ostre bdsm to norma a dla niektórych po 5 latach związku stwierdza że są gotowe na kajdanki . W moim przypadku wszytko zależy od nastroju , od świec i piórka po ostre BDSM i anal .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.