O mojej szefowej. Jesteśmy po godzinach sami w biurze. Ona w spódnicy i w blusce z dekoltem. Widac jej koronkowy czarny stanik. Widze jak pochyla się nad dokumentami. Mój kutas stoi już twardy, zaczynam go masować przez materiałowe spodnie a ona idzie do mojego biurka…
Mam bardzo podobne fantazje, tylko że z chłopakiem. Ja lekko pijana i puszczają mi hamulce, a panowie robią ze mnie suczkę, a chłopak patrzy i dołącza później.
O tym jak mój kolega wsadził kutasa w cipkę mojej żonki i ją ostro posuwał od tyłu w kuchni a ja siedziałem w pokoju i słuchałem jak jęczy z rozkoszy a na koniec spuścił się jej na cycki
Ostatnio często myślę o swojej szefowej, ruda, wysoka, szczupła kobieta, starsza ode mnie. Marzy mi się zerznac ja w biurze od tyłu szarpiąc za włosy, spuścić się jej na twarz i żeby wylizała go do czystego...
O seksie w saunie parowej, gdzie jest wilgotno, parno, ciała są spocone. A ja liże cipke mojej partnerce masując sobie kutasa a pozostali na to patrzą…
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.