Lubię czytać takie rzeczy od kobietMarzyłam, że oddaje się dwóm mężczyznom. Mimo wielu zboczonych akcji, nie odważyłam się jeszcze na trójkąt... Masturbacja to jedno, a rzeczywistość drugie.
Pytanie czy to na prawdę kobieta xDLubię czytać takie rzeczy od kobiet
nie muszę tutaj nikomu nic udowadniać xD a kto chce się przekonać to podałam już snapaPytanie czy to na prawdę kobieta xD
Mimo wielu zboczonych akcji.... bardzo ciekaw jestem jakie to akcje byly jeśli zechcesz podzielić się doświadczeniami zapraszam na privMarzyłam, że oddaje się dwóm mężczyznom. Mimo wielu zboczonych akcji, nie odważyłam się jeszcze na trójkąt... Masturbacja to jedno, a rzeczywistość drugie.
A ja bym myślał o tym że jestem jednym z nichJa w hotelu leżąca nago na krańcu łóżka z rozchylonymi nogami, a przede mną w rzędzie kilkunastu mężczyzn, którzy po kolei będą mnie ruchać i kończyć wytryskiem na ciało.
Mogę być jednym z nich?Ja w hotelu leżąca nago na krańcu łóżka z rozchylonymi nogami, a przede mną w rzędzie kilkunastu mężczyzn, którzy po kolei będą mnie ruchać i kończyć wytryskiem na ciało.
Rozumiem planujesz sylwestra?O tym jak mam w kieliszku dobre białe wino, a przede mną leży przywiązana do lozka kobieta. Biorę odrobine wina w usta i wypuszczam na jej podbrzusze , tak aby strumień wina spływał w stronę cipki…. Powoli jezykiem zbieram każda krople by ostatecznie przyssać się do wilgotnej od wina szparki i zacząć oralna zabawę. A kiedy Ona juz dojdzie wkładam sztywnego kutasa do kieliszka i podaje jej pod usta, by ona tez posmakowała dobrego wina…
Mysle ze to idealna celebracjaRozumiem planujesz sylwestra?
trzeba oddać Ci racjęMysle ze to idealna celebracja
Polecam do sprawdzeniatrzeba oddać Ci rację
jak dorwę chętnego ...Polecam do sprawdzenia
Chetnyjak dorwę chętnego ...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |