Problem w tym ze to sie NIGDY nie zdarzyO tym, jak dwóch facetów posuwa mnie ostro - w buźkę i w cipkę, a na koniec spuszczają się na moją buźkę, nazywając niegrzeczną niunią
Problem w tym ze to sie NIGDY nie zdarzyO tym, jak dwóch facetów posuwa mnie ostro - w buźkę i w cipkę, a na koniec spuszczają się na moją buźkę, nazywając niegrzeczną niunią
Akcja przy pisuarze mi się marzy od dawnaŻe jakiś obcy facet w męskiej toalecie obciąga mi kutasa. Spotykamy się przy pisuarze, on zerka, łapie mojego penisa i zaczyna się nim bawić. Potem bierze go do buzi. Zamykamy się w toalecie. Rozbieramy i ja robię to samo mu. Później zdejmuje mi skarpetki i zajmuje się jego stopami. Liże, wącham. On w tym samym czasie delikatnie mi trzepie
Wydaje mi się że, w takiej sytuacji nie wytrzymał bym i mój kutas obejrzał by twoja cipkę od środkaJa często wyobrażam sobie jak mnie ktos w zapchanym, tramwaju czy autobusie dotyka. Oboje stoimy ją do niego tyłem, nie wiem kto ale czuję ręce na moich biodrach. Czuję jak się dociska do moich pośladków jak ja w letniej sukience jestem. Nie wysiadam na swoim przystanku bo się mokra robię, jemy coraz bardziej staje i ociaranie staje się rytmiczne. Palce muskają moje gole uda a ja zadzieram sukienkę żeby mógł dotykać przyrodzeniem moich pośladków. On otwiera rozporek i bez penetracji tak się kusimy. Nawet pisząc o tym jedna ręka pod kołdra jest obecnie...
Pokaż te fotkiUwielbiam trzepać pod fotki żonki kolegi
Takie fantazje są do spełnienia, tylko trzeba znaleźć kogoś odpowiedniego w okolicyO tym, jak facet mnie rucha ostro na pieska, i mówi mi podczas seksu, że uwielbiam to, i nazywa mnie swoją kurewką do dymania
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |