To prawda, nie miałem okazji nic takiego w życiu jeszcze przeżyć. Chociaż jeśli o byłe chodzi to wiadomo że teraz pewnie ktoś inny się z nimi zabawia.Dużo facetów tak ma , ale to bardziej fantazje niż w realu
To prawda, nie miałem okazji nic takiego w życiu jeszcze przeżyć. Chociaż jeśli o byłe chodzi to wiadomo że teraz pewnie ktoś inny się z nimi zabawia.Dużo facetów tak ma , ale to bardziej fantazje niż w realu
Takie fantazje podczas sexu potęgują przyjemnośćTo prawda, nie miałem okazji nic takiego w życiu jeszcze przeżyć. Chociaż jeśli o byłe chodzi to wiadomo że teraz pewnie ktoś inny się z nimi zabawia.
Tu ich nie brakuje większość z zamkniętymi oczami by biegła do CiebieO trójkącie z dwoma facetami
A o to chodzi. Ale przecież nie wpisałam tego w temat o niezrealizowanych fantazjachTu ich nie brakuje większość z zamkniętymi oczami by biegła do Ciebie
To co stoi na przeszkodzieA o to chodzi. Ale przecież nie wpisałam tego w temat o niezrealizowanych fantazjach
Totalnie nic i kiedyś znowu to spełnię. Po prostu lubię o tym fantazjować jak dwóch gości bierze mnie równocześnie.To co stoi na przeszkodzie
A ile masz latTotalnie nic i kiedyś znowu to spełnię. Po prostu lubię o tym fantazjować jak dwóch gości bierze mnie równocześnie.
37, a co to ma do moich fantazji?A ile masz lat
Teraz to pojawi się pewnie sporo zainteresowanych facetów37, a co to ma do moich fantazji?
Ale ja mam zainteresowanych facetów, wpisałam tylko fantazjęTeraz to pojawi się pewnie sporo zainteresowanych facetów
Ja to rozumiem ale zauważyłem ze czasem ciężko jest czytać ze zrozumieniem.Ale ja mam zainteresowanych facetów, wpisałam tylko fantazję
ChętnieUuuu
A by nie pisać OT... To teraz fantazjuję jak @ronaldoss dostaje od @Saanvi siarczystego liścia za to pytanie
Edit.... Ahhhh nie spełnione
Tak z czystej ciekawości się spytałemAle ja mam zainteresowanych facetów, wpisałam tylko fantazję
Zgodnie z nickiem jesteś prawdziwym uległym. Z tego, co czytam, to sporo mężczyzn fantazjuje o femdom i są to fetyszyści, którzy tak naprawdę chcą, aby kobieta w butach, przebrana w klimatyczny strój, zadawała im ból i bawiła się ich tyłkiem i genitaliami.No pewnie. Pan dla mnie jest panem. A ja lubię być poniżany i szmacony.
A czym było to "coś", przy czym usługiwałeś?No tak. Ale ja to przeżyłem w realu. Bo musiałem usługiwać przy tym.
Dziękuję za odpowiedź.Moja Pani uprawiała sex z innym facetem
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |