Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Chciałbym być zabawką na babskiej imprezie licealistek
Chodzić od jednej do drugiej i lizać ich mokre , młodziutkie cipki , całą noc jedną po drugiej
Zdarzyło mi się wytrysnąć w majtki , na widok młodziutkiej , delikatnej dziewczyny...
Wyobraziłem sobie , że jest naga i chciwa pieszczot , cudownie pachnie i smakuje
Fantazji mam wiele, ale najbardziej którą chcę spełnić to zobaczyć żonę z innym, jak namiętnie mu się oddaje a później mnie prosi żebym do nich dołączył...
A ja chciałbym poznać jakąś czarną laseczkę i ją ostro zerżnąć w obydwie dziurki przynajmniej z 2 godziny.Najpierw w cipkę a potem w dupkę bez gumy i z dupki od razu do buzi po same jajka lodzika i spust w środku żeby połknęła wszystko.Takie coś mi się marzy już od bardzo dawna.
Mam taką fantazje Erotyczną. Ja się budzę jestem w jakimś szpitalu nagle otwierają się dzwi. Przychodzi pielęgniarka albo dwie pielęgniarki młode . Nie mogę się ruszyć a one myją mnie całego i się mną zabawiaja
Od dawna kręcił mnie trójkąt 2K+ 1M i z jedną z byłych partnerek kilka razy to zrealizowaliśmy. Ale od niedawna strasznie mnie kręci układ 2M+1K. Jestem 100 procent hetero ale podnieca mnie kobieta która pragnie dwóch mężczyzn i nie wstydzi się takich pragnień tylko je realizuje. I niekoniecznie chodzi mi tu o podwójną penetrację bo to akurat średnio mi się podoba. Ale jak na przykład kobieta z jednym odbywa stosunek a z drugim się w tym czasie całuje. Albo w trakcie stosunku z jednym drugiego pieści oralnie to jest to mega podniecające dla mnie. Albo jak się całuje namiętnie na przemiennie raz z jednym raz z drugim. Taka świadoma swoich pragnień seksualnych kobieta to rozkoszny widok. Niestety znam to tylko z filmików póki co
A mi się marzy namiętna noc z trzema dziewczynami w pokoju hotelowym. Z jedną bawię się ja, a pozostałe dwie zajmują się sobą w pozycji 69. Ehhh... Ale się rozmarzyłem...
Szczerze mówiąc czasami myślę jak można by było doprowadzić do jakiejś seksualnej sytuacji w gronie znajomych, trochę w tym z ekshibicjonizmu, potencjalnego swingerstwa czy też może po prostu seksu grupowego.
Mi sie ostatnio czesto marzy zabawa w dzi.wke i klienta, jak facet w tej zabawie daje mi kase, i kaze mi zejsc nizej i mu ciagnac, kurcze, musze to kiedys spelnic w realu w pierwszej kolejnosci, jesli chodzi o fantazje do spelnienia
Mi sie ostatnio czesto marzy zabawa w dzi.wke i klienta, jak facet w tej zabawie daje mi kase, i kaze mi zejsc nizej i mu ciagnac, kurcze, musze to kiedys spelnic w realu w pierwszej kolejnosci, jesli chodzi o fantazje do spelnienia
Mnie chodzi ostatnio seks na klatce schodowej gdzieś z moją dziewczyną gdzie inna nieznajoma mogłaby nas przyłapać jak rucham swoją dziewczynę w dupkę i się w nią spuszczam po czym wyjmuję kutasa a ona mi go oblizuje.Oczywiście wszystko na oczach nieznajomej
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.