Mojej znajomej były mąż cały czas uprzykrza życieAle to nie usprawiedliwia ich. Jestem na każdym kroku zwyzywana i ta najgorsza.
Mojej znajomej były mąż cały czas uprzykrza życieAle to nie usprawiedliwia ich. Jestem na każdym kroku zwyzywana i ta najgorsza.
Właśnie totalnie nie czaję co jest z tymi ex'ami... Jak beznadziejnie zakończyła się relacja to lepiej się odciąć totalnie i przynajmniej mieć spokój od krzywej relacji zamiast tracić siły na jakieś uprzykrzania, zemsty czy inne akcje które wymagają czasu, środków i nie tylko...Mojej znajomej były mąż cały czas uprzykrza życie![]()
Pewnie każdy przypadek jest inny. Czasem owocem związku jest dziecko i tu jest problem, ponieważ staje się Ono kartą przetargową.Właśnie totalnie nie czaję co jest z tymi ex'ami... Jak beznadziejnie zakończyła się relacja to lepiej się odciąć totalnie i przynajmniej mieć spokój od krzywej relacji zamiast tracić siły na jakieś uprzykrzania, zemsty czy inne akcje które wymagają czasu, środków i nie tylko...
Brzmi znajomo (na szczęście nie mam dzieci). Mimo wszystko dalej nie rozumiem takiego myślenia. Małżeństwo rozleciało się, ludzie nie chcą być już razem. Mają wspólnie dziecko, lepiej dogadać się by w drogę sobie nie wchodzić, umówić się kto kiedy bierze do siebie dziecko/dzieci i po temacie.Pewnie każdy przypadek jest inny. Czasem owocem związku jest dziecko i tu jest problem, ponieważ staje się Ono kartą przetargową.
To były Twoje wyboruAle to nie usprawiedliwia ich. Jestem na każdym kroku zwyzywana i ta najgorsza.
A czy tłumaczy to ich zachowanie?To były Twoje wyboru
Nie ale pokazuje że masz niewłaściwe kryteria w doborze partneraA czy tłumaczy to ich zachowanie?
Każdą sytuację można w ten sposób obrócić. Ktoś nie jest w porządku - "to Twoja wina, bo takiego sobie wybrałaś". No... nie.Nie ale pokazuje że masz niewłaściwe kryteria w doborze partnera
Nazwanie jej dziwką nie jest nazwaniem po imieniu. Chyba że dawała za kasę.Do założenia tego tematu zainspirowała i popchnęła mnie rozmowa z osobą, która skrytykowała mnie za to, że miałem czelność nazwać swoją byłą dziewczynę "dziwką". (....)
Ja zawsze nazywam rzeczy po imieniu, a w tym konkretnym przypadku: ja chciałem zdrowej relacji partnerskiej, a ona usidlenia mnie i całkowitego podporządkowania pod swoje widzmisię.
A myślałem, że to ja jestem dziwny, skoro od 20 lat związek z byłą siedzi mi jak cierń w dupie.. Mimo wszystko źle wspominam ten związek, choć minęło 26 lat
Jeżeli ktoś za bardzo biadoli na temat swoich ex, to znaczy, że nie jest gotów na kolejną relację i że myśli negatywnie.Otóż moje pytanie brzmi: co sądzicie na temat mówienia źle o byłych partnerach?
Jak to bylo w "2 i pol": uwazaj, bo sciany domu sa cienkie, a psychika dziecka kruchaA myślałem, że to ja jestem dziwny, skoro od 20 lat związek z byłą siedzi mi jak cierń w dupie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Życie z eks szwagierka Wiki. Kontynuacja cyklu opowidań | Opowiadania erotyczne | 5 | |
M | Eks | Opowiadania erotyczne | 0 | |
P | Pytanie filozoficzne | Seks | 13 | |
![]() |
Dlugie wlosy u facetow- pytanie do pań | Seks | 9 | |
A | Szybkie pytanie. | Seks | 24 |