• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
No to chyba, jak kilka razy uprawiałaś seks z kobietą na jego oczach, to chyba teraz powinna być twoja kolej, żeby być z facetem
Niestety nie chce, chciał odwrócenia sytuacji i dostał to kilkukrotnie ( jestem bi )
Kurde ja to chetnie wypilbym wtedy flaszke z twoim mezem jak zabawialabys sie z innym wiecej obserwatorow mogloby byc wiekszym bodzcem tych innych moglabys zaczepiac wzrokiem kusic prowokowac dotykac a oni tylko by patrzyli nic wiecej a przy tym obracalby cie ktos jeszcze inny. Justa powiedz mezowi zeby sie do mnie odezwal. Wez sobie pomysl ze ktos oddaje mu swoja zone i ty patrzysz z jej mezem jak ja posuwa. wogole spotkac sie z druga osoba wzrokiem jak uprawia seks jak przezywa orgazm jak bezwstydnie zlizuje czyjs spust . Albo sama nagosc zony w obecnosci innego naprzyklad jak pija wodeczke dla towarzystwa takie fajne napiecie sytuacji ehm. My kochamy gole baby co zrobic . Justa ale zes mnie nakreciła teraz moglabys napisac co tam wyprawialas z tym zboczonym .

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Czy jest jakaś parka k/m z okolic Katowic, z którą mógł bym się zabawić ,np mąż by mnie brał na oczach pani lub pani by mnie gwałciła straponem ,bardzo chetnie zrobił bym panu dobrze ustami ,ja ubrany w damskie ciuszki i biały fartuszek ale bez makijażu i damskiej peruki,jestem z Jaworzna

Kobieta

Sierra

Nowicjusz
Marzy mi się, żeby jakiś kolega przyłapał mnie gdzieś, np w pracy przy uchylonych drzwiach, jak pocieram rozpaloną cipkę i ciągnę dildoska na moim biurku, wszedłby do mnie do pokoju, uśmiechnął się niegrzecznie, zamknął drzwi, i kazał wypiąć się mocno na biurku, mrucząc, że skoro jestem taka chętna na kutasa, to mi wsadzi i mnie ostro przepierdoli w każdą dziurę, a na koniec mnie zeszmaci, zmuszając mnie do zrobienia mu loda na kolanach, dając mi w policzek, plując na mnie, i ruchając moje gardło ostro, trzymając mnie wtedy i szarpiąc za włosy, na koniec spuści się na moją twarz, wytrze kutasa w moje włosy, po czym ubierze się i wyjdzie, obiecując, że jutro wróci na powtórkę, nazywając mnie swoją rozgrzaną dupodajką 😍