Jak chcesz to pisz ka telegram: @Jacek010Ja zabawiłabym się w dziwkę i klienta, marzy mi się, żeby facet wsunął mi kasę w czerwoną kabaretkę, i kazał mi zabawić się jego kutasem na kolanach![]()
Jak chcesz to pisz ka telegram: @Jacek010Ja zabawiłabym się w dziwkę i klienta, marzy mi się, żeby facet wsunął mi kasę w czerwoną kabaretkę, i kazał mi zabawić się jego kutasem na kolanach![]()
Mnie też to bardzo, bardzo kręci - choć nie traktowałbym tego w kategorii fetyszu.Prysznic, wanna, jacuzzi, basen czy naturalne zbiorniki.
To coś pomiędzy fantazją, a fetyszem, trudne do określenia hahaMnie też to bardzo, bardzo kręci - choć nie traktowałbym tego w kategorii fetyszu.
Masa moich fantazji była i jest związana właśnie z igraszkami pod prysznicem, w wannie, jacuzzi i basenie. Miałem też mnóstwo erotycznych snów w tych klimatach.
Miałem okazję tego doświadczyć z poprzednią dziewczyna. Nie miała nic przeciwko do takich zabaw. Zrobiłem siedzenie (smotherbox) pudełko do siedzenia na twarzy i gdy musiała popracować z laptopem to zamiast krzesła biurowego używała tego właśnie pudełka . Moja głowa była w środku a ona siadała sobie wygodnie wtedy mogłem robić co chciałem i czuć zapach słodkości. Z obecną średnio mi to wychodzi zależy od nastrojuŻeby jakaś kobieta potraktowała moją twarz jako miejsce do siedzenia![]()
Często tak chodzęA ja właśnie realizuję. Jestem w pracy w pończoszkach i koronkowych majteczkach pod spodniami![]()
Chciałbym Cię tak zobaczyćUbieram białe pończoszki, białe majteczki i gorsecik i zaczynam się ze sobą zabawiać. Nagle wchodzi młody, szczupły femboy i przyłącza się do zabawy![]()
OjejZdecydowanie facesitting z wielo godzinnym ujezdzaniem twarzy przez mokre dziureczki.
Dokładnie lekki brutal wskazany z dociskaniem twarzy do krocza.Zdecydowanie facesitting z wielo godzinnym ujezdzaniem twarzy przez mokre dziureczki.
Teraz już nie jesteś z nią czy nie praktykujecie?Ojejjak sobie przypomnę jak mi moja mokrą cipką sidała na twarzy to odrazu się robi większy. No nic więcej nie potrzeba na grę wstepna nic ociekającą soczkiem cipka
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 19 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 23 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 | |
R | Jaki mastrubator polecacie dla mężczyzny? | Akcesoria erotyczne | 4 | |
A | Jaki bezdotykowy masażer łechtaczki na prezent? | Akcesoria erotyczne | 8 |