Ilu farciarzy już Cię porządnie wygrzmociło na oczach męża?Zdecydowanie mnie !
Ilu farciarzy już Cię porządnie wygrzmociło na oczach męża?Zdecydowanie mnie !
No wiesz, przecież to nie musi byc kolega (no trochę się znamy, nie?)Chciałbym,żeby mój kolega nabalsamował nóżki mojej przyjaciółki
Odkąd jesteśmy małżeństwem 3 ale tylko jeden był wyjątkowo … zboczony ale chyba aż za bo jakoś mój mąż nie chce na razie tego powtarzaćIlu farciarzy już Cię porządnie wygrzmociło na oczach męża?
Czyli teraz abstynencja od fetyszu? Pewnie brakuje Ci dreszczyku emocji kiedy duży, gruby kutas penetruje Cię na oczach mężaOdkąd jesteśmy małżeństwem 3 ale tylko jeden był wyjątkowo … zboczony ale chyba aż za bo jakoś mój mąż nie chce na razie tego powtarzać
Tak, lubię się wtedy całować z mężem ogólnie ten klimat jest megaCzyli teraz abstynencja od fetyszu? Pewnie brakuje Ci dreszczyku emocji kiedy duży, gruby kutas penetruje Cię na oczach męża
Mąż tylko patrzy i całuje, czy coś jeszcze robi? Wali konia, bawi się Twoimi piersiami...?Tak, lubię się wtedy całować z mężem ogólnie ten klimat jest mega
Nie-kolega też może być. Ważne,żeby dokładnie to zrobił. Może z czasem przyjaciółka zabroni Mi to robićNo wiesz, przecież to nie musi byc kolega (no trochę się znamy, nie?)
Mąż tylko patrzy i całuje, czy coś jeszcze robi? Wali konia, bawi się Twoimi
Bawi się chyba ze coś mu nie odpowiada to siada i obserwuje ale mnie to momentami bardziej nakręcaMąż tylko patrzy i całuje, czy coś jeszcze robi? Wali konia, bawi się Twoimi piersiami...?
Namawiałaś ostatnio męża na powtórkę, czy w ogóle nie chce o tym gadać?Bawi się chyba ze coś mu nie odpowiada to siada i obserwuje ale mnie to momentami bardziej nakręca
Niestety nie chce, chciał odwrócenia sytuacji i dostał to kilkukrotnie ( jestem bi )Namawiałaś ostatnio męża na powtórkę, czy w ogóle nie chce o tym gadać?
No to chyba, jak kilka razy uprawiałaś seks z kobietą na jego oczach, to chyba teraz powinna być twoja kolej, żeby być z facetemNiestety nie chce, chciał odwrócenia sytuacji i dostał to kilkukrotnie ( jestem bi )
No to chyba, jak kilka razy uprawiałaś seks z kobietą na jego oczach, to chyba teraz powinna być twoja kolej, żeby być z facetem
Kurde ja to chetnie wypilbym wtedy flaszke z twoim mezem jak zabawialabys sie z innym wiecej obserwatorow mogloby byc wiekszym bodzcem tych innych moglabys zaczepiac wzrokiem kusic prowokowac dotykac a oni tylko by patrzyli nic wiecej a przy tym obracalby cie ktos jeszcze inny. Justa powiedz mezowi zeby sie do mnie odezwal. Wez sobie pomysl ze ktos oddaje mu swoja zone i ty patrzysz z jej mezem jak ja posuwa. wogole spotkac sie z druga osoba wzrokiem jak uprawia seks jak przezywa orgazm jak bezwstydnie zlizuje czyjs spust . Albo sama nagosc zony w obecnosci innego naprzyklad jak pija wodeczke dla towarzystwa takie fajne napiecie sytuacji ehm. My kochamy gole baby co zrobic . Justa ale zes mnie nakreciła teraz moglabys napisac co tam wyprawialas z tym zboczonym .Niestety nie chce, chciał odwrócenia sytuacji i dostał to kilkukrotnie ( jestem bi )
Albo jego kolej, żeby on zabawiał się z inną, a ona mogła by tylko patrzeć.No to chyba, jak kilka razy uprawiałaś seks z kobietą na jego oczach, to chyba teraz powinna być twoja kolej, żeby być z facetem
A nie mógł by z facetem w damskich ciuszkach się zabawiać a ty byś patrzyła na toAlbo jego kolej, żeby on zabawiał się z inną, a ona mogła by tylko patrzeć.