• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz
Mam duży fetysz na kabaretki u kobiet, więc marzę sobie o tym, jak z jakąś kobietą ubieramy różowe kabaretki i czarne szpilki, i zapraszamy do siebie dwóch facetów, żeby na nas sobie popatrzyli, i zwalili pod moje zabawy z tą kobietą, a potem kazaliby nam się mocno wypiąć i dać im się zruchać, a potem zmiana, na koniec kazaliby nam się z tą kobietą pocałować i wymacać, podczas, gdy mamy na twarzy i na biuście spermę ;)
Ja bym popatrzył, ale zamknięty w pasie cnoty, na kolanach, recey związane z tyłu. I knebel, najlepiej z Waszych majtek. Tak byłoby słodko.

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Aktualnie? Mam ochotę na masaż, masaż nago, z dużą ilością oliwki, dotyku, żeby był bardzo ale to bardzo naoliwiony i powoli masowany aż do mocnego wytrysku i dokładnie wyciśnięty 🤭💦💦💦

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Chciałbym podejść do jakiejś obcej, młodej, atrakcyjnej kobiety gdzieś np. w centrum handlowym czy siedzącej na przystanku, ściągnąć jej buty i po prostu wymasować stópki. No a potem szybko uciekać po tym jak ta obca kobieta robi awanturę :)

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Zabawiła bym się w niegrzeczną pokojówkę, która ma bardzo rozgrzaną szparkę i jest spragniona kutasa ;) Gdyby facet, u którego bym sprzątała, wszedł do swojego domu, to ja bym już czekała na biurku w stroju pokojówki, z wypiętą mocno dupką, i wymruczała bym, że jestem spragniona kutasa w cipce 😉