• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

ŁowcaWłosów

Nowicjusz
Cóż, ja dalej mam ochotę zrealizować swoją fantazje o damskim strzyżeniu. Długie włosy najpierw ogolić z dwóch stron na kilka milimetrów, potem z tyłu na kilka milimetrów i powoli ścinać pozostałego kucyka, żeby została krótka fryzurka, następnie wyrównać ją na kilka milimetrów, a potem maszynką do golenia do skóry ogolić, a potem już długi, namiętny seks. Cholernie podniecają mnie krótkościęte kobiety w mega damskich, seksownych ciuszkach.

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Bardzo chętnie zostanę pokojówką ,gosposią,u parki k/m lub pani ,pań,z bliskich okolic Katowic,Sosnowca,Jaworzna,ja ubrany w damskie ciuszki ,czarną mini sukieneczkę i na niej biały fartusze,ale bez makijażu i damskich peruczek

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mam ochotę poczuć ciepłe siki mojej pani na moim kutasie i chciałbym teraz lizać jej mokrą po sikaniu cipkę już nie mogę się doczekać aż wróci z pracy, pisałem jej sms-a na co mam ochotę a ona odpisała że podnieca ją ten pomysł i obiecała że zrobi na mnie dużo siku i będę mógł wylizać jej mokrą i nieco już zarośniętą cipkę

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Mnie się marzy żeby jakaś taka zadbana 40+ kazała mi wąchać jej znoszone szpilki po cały dniu chodzenia a potem żebym wąchał jej spocone stopy... Kręci mnie też zdrada. Podnieca mnie to, że przychodzi do mnie mężatka i daje mi dupy lepiej niż swojemu mężowi. Że robi ze mną to na co mam ochotę, że łyka, że liże mi tyłek, że rżnę ją w każdej pozycji a potem wraca do męża i udaje że jest grzeczna. Nie ukrywam, że mam też fantazje w drugą stronę... że moja partnerka rżnie się na mieście a potem wraca do mnie i udaje że nic się działo.

Mężczyzna

lukidobuzi

Cichy Podglądacz
chciałbym być osikany przez śliczną dziewczynę iżeby kazała mi wylizać jej cipkę po tym a następnie żeby mnie wyruchała straponem a na koniec jak już sie spuszcze to chciałbymsię całowac z nią i wylizać swoją spermę z jej ust

Mężczyzna

on.młody

Cichy Podglądacz
Fantazjuje o tym jak ubieram się w używaną damską bieliznę i zwykłe ciuchy, chciałbym spuścić się na damską odzież i być wyruchanym przez faceta, kiedy ja mam na sobie takową odzież