• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Mikołaj

Cichy Podglądacz
Zabawa w pokojówkę - udawałabym, że myję ścierką podłogę, a dupcię miałabym mocno wypiętą, nogi na boki, a cipkę bardzo chętną i gotową na dymanie 😉
A ja bym złapał za ten tyłek tak żeby pośladki rozeszły się na bok i wbił bym język w ten wypięty tyłeczek. Jakbym Ci wylizał dziurkę to włożył bym w nią kutasa i dymał ostro i zlewał się w nią raz za razem. Pozdrawiam

A

AncymonX

Guest
Na jaki fetysz mam ochotę teraz? Dokładnie teraz mam ochotę spać. Chciałbym usnąć na gołym łonie, z głową między mięsistymi udami kobiety.

Mężczyzna

Mikołaj

Cichy Podglądacz
Ja zabawiłabym się w dziwkę i klienta, marzy mi się, żeby facet wsunął mi kasę w czerwoną kabaretkę, i kazał mi zabawić się jego kutasem na kolanach 😉
A ja od dłuższego czasu mam chęć być całkowicie oddany kobiecie. Chciałbym leżeć a moja Pani kucała by mi nad twarzą i się masturbowała aż do wytrysku. Gdyby skończyła wylizał bym jej cipkę a ona rozsiadła by mi się tyłkiem na ustach i zaczęła ujeżdżać mój język który wkładał bym jej w dziurkę.

Mężczyzna

Ipkiss

Cichy Podglądacz
Miałem ochotę i właśnie to zrobiłem 🙂Najpierw wylizałem żonie stópki i pusię, potem wsadziłem jej w cipkę i trochę dymałem. Następnie wyszedłem żeby spić soczki i przystąpiłem do lizania drugiej dziurki. Mocno się wypięła w pozycji do pieska, ja rozchyliłem jej pośladki i lizałem najpierw z zewnątrz dookoła, całą szczelinę między pośladkami i samo kakaowe oczko. Potem dupcię już wewnątrz, wkładałem język najgłebiej jak się da. Lizałem długo i namiętnie. Btw szkoda, że nie mam tak długiego języka jak pies, bo bym go całego jej wsunął 😊 Potem wsadziłem jej tam też palca, po czym go oblizałem. Następnie w pozycji na pieska ruchałem ją w cipkę, a w dupkę wsadziłem kciuka i nim świdrowałem i poruszałem. W międzyczasie go wyciągałem i oblizywałem. Ostatecznie doszedłem w cipce. Było bossko 😍

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam w swojej ślicznej główce pewną super fantazję 😊 Wyobrażam sobie, jak pracuję jako sprzątaczka na policji, jest już późno, wchodzę do pokoju, w którym mój kolega z pracy coś pisze przy biurku, a ja postanawiam umilić mu ciężki dzień, podnoszę trochę swój strój, kładę się na boku biurka, wypinam dupala, rozsuwam nóżki, i go zachęcam 😍

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Ja teraz bym chciał pojechać gdzieś z żoną na weekend, dałbym jej klatkę na ptaka i poprosił żeby mnie zamknęła na ten weekend i wypuszczała tylko jak będzie miała ochotę na dymanko. Pozostałą część czasu dopieszczalbym ją na inne sposoby.

Mężczyzna

man_33

Cichy Podglądacz
a ja mam taki fetysz że, lubie golić cipeczki
lubie zadbac o te sferę kobiecości
nałozyć zel na cipeczę a potem ja ogolić a kiedy jest już taka gładka lizać az do orgażmu:) no tak mam :)

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Uwielbiam być gosposią ,służącą u jakiejś pani ja ubrany w damskie ciuszki i biały fartuszek pomagać pani w gotowaniu a w między czasie lizać jej pisię na stole kuchennym

Mężczyzna

Foliowy

Cichy Podglądacz
Uwielbiam być gosposią ,służącą u jakiejś pani ja ubrany w damskie ciuszki i biały fartuszek pomagać pani w gotowaniu a w między czasie lizać jej pisię na stole kuchennym
Ciekawa idea, sam chętnie bym się oddał w służbę ale połączył to z moim małym fetyszem.