Nogi do pończoch masz wydepilowane?Pragnę zostać u jakiejś pani lub parki k/m pomocą domową lub służącą ,ja ubrany w damskie ciuszki a na nich zawiązany biały fartuszek ,lub być w pończoszkach i samym fartuszku ,z okolic Katowic
Jak najbardziej,zresztą zarostu na nogach raczej nie mam,zresztą na biuście i klatce piersiowej nigdy go nie byłoNogi do pończoch masz wydepilowane?
Będziesz miał ciężko znaleść kobietę która tak się poświęci.Od ostatniego postu niewiele się u mnie zmieniło, nadal marzę o obcięciu kobiecie długich włosów z tym, że teraz bym chciał sobie dawkować przyjemność. Spotykać się z nią co jakiś czas i stopniowo ścinać te włosy, co kilka dni, patrząc jak na to będzie reagować otoczenie. Po wszystkim, gdy główka byłaby kompletnie gładka chciałbym się na nią spuszczać i patrzeć jak kobieta to wciera.
Inna sprawa, że marzy mi się własna seks niewolnica, bezwzględnie mi posłuszna i gotowa na wszelkiej maści upokorzenia. Rzecz jasna ona również chciałbym, żeby była łysa, ale tutaj pokusiłbym się jeszcze o ogolenie jej brwi. Pod pewnym filmem o podobnej tematyce wyczytałem, że są metody, które sprawiają, iż włosy wcale nie odrastają, być może i o to bym się pokusił, niewolnica byłaby do końca życia oznaczona.
Nawet nie oszukuje się, że znajdę taką kobietę, nawet odpłatnieBędziesz miał ciężko znaleść kobietę która tak się poświęci.
Z moim fetyszem jest podobnie, wątpię że znajdę kobietę która będzie na to chętna.Nawet nie oszukuje się, że znajdę taką kobietę, nawet odpłatnie
A jaki to fetysz?Z moim fetyszem jest podobnie, wątpię że znajdę kobietę która będzie na to chętna.
Kobiety pokryte błotem, farbami, różnymi kremami. Do tego najlepiej by podczas brudzenia się były w ubraniu. Więcej na ten temat znajdziesz na www.umd.net . Muszę przyznać że zaciekawił mnie Twój fetysz napisz gdzie mogę zobaczyć coś więcej w tym temacie.A jaki to fetysz?