No nie powiem, musiałam trochę mózg wytężyć, żeby załapaćNie miały być zdrobnienia zatem
Szczęśliwy => zdrobnienie => siusiamśliweczki
🫣

No nie powiem, musiałam trochę mózg wytężyć, żeby załapaćNie miały być zdrobnienia zatem
Szczęśliwy => zdrobnienie => siusiamśliweczki
🫣
Idziemy dalej w owocowe czwartki widzęNa truskawkę w cipce …. Mam ochotę
Trzeba polać śmietaną najpierwIdziemy dalej w owocowe czwartki widzę![]()
To ja pójdę dalej. Truskawka może się rozpaćkać. Stawiam na wisienkę (może być ta z tortu).Na truskawkę w cipce …. Mam ochotę
Ogonek by musiał wystawać, żeby się nie zgubiłoTo ja pójdę dalej. Truskawka może się rozpaćkać. Stawiam na wisienkę (może być ta z tortu).![]()
Można też posmarować cipkę miodemTo ja pójdę dalej. Truskawka może się rozpaćkać. Stawiam na wisienkę (może być ta z tortu).![]()
Może wróćmy do męskiej klaty?Można też posmarować cipkę miodem
Fajna myśl danie do zjedzenia a właściwie do skonsumowaniaA jakby tak zrobić na jakiejś ładnej męskiej klacie nadzienie z pierogów jagodowych, tzn. Wymieszać jagody ze śmietanką 30%ja to mam osobny żołądek na takie pierogi, to wszystko bym wylizała
![]()
Skoro tak lubisz, to polecam moje opowiadanie (jest na forum) ,,Świąteczne zapachy".Można też posmarować cipkę miodem
Potraktować tę klatę, jak talerzyk deserowy.Może wróćmy do męskiej klaty?![]()
Do dzieła nie lubię gdy jest nudno Fajnie jest być kreatywnymPotraktować tę klatę, jak talerzyk deserowy.Aż mi ślinka pociekła.
Musisz @Lenkaa dobrze gotować ? Podajesz takie pyszne przepisy z udziałem męskich ciał...A jakby tak zrobić na jakiejś ładnej męskiej klacie nadzienie z pierogów jagodowych, tzn. Wymieszać jagody ze śmietanką 30%ja to mam osobny żołądek na takie pierogi, to wszystko bym wylizała
![]()
Bez przesady, nie jestem kanibalkąMusisz @Lenkaa dobrze gotować ? Podajesz takie pyszne przepisy z udziałem męskich ciał...
Nie o to mi chodzi, udostępniam Ci na takie przepisy nie tylko klatę ale i całkiem płaski, twardy brzuchBez przesady, nie jestem kanibalką![]()
Oj nie wiem czy z mój talerzyk tak dokładnie byś wylizałaPotraktować tę klatę, jak talerzyk deserowy.Aż mi ślinka pociekła.
Bez obawy. Dam radę.Oj nie wiem czy z mój talerzyk tak dokładnie byś wylizała![]()
Uwielbiam toNa wsadzenie kutasa w cipe mojej Kochanki podczas gdy ona wylizuje cipe mojej Żonie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 261 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 |