Czy bluza jest na tyle duża ze dolnej części garderoby tez pod nią nie ma?Na powolne rozsuwanie suwaka za dużej bluzy, pod którą nie mam żadnej bielizny...
Czy bluza jest na tyle duża ze dolnej części garderoby tez pod nią nie ma?Na powolne rozsuwanie suwaka za dużej bluzy, pod którą nie mam żadnej bielizny...
Oczywiście, że nie ma, ale nie na tyle długa, żeby nie było niczego widać na dole.Czy bluza jest na tyle duża ze dolnej części garderoby tez pod nią nie ma?
Mh, długość zamka w takiej bluzie to ok 60 cm,.przy zamku kostkowym 5 mm to daje jakieś 120 kostek czyli trzeba by jechać z prędkością kostka na sekundę. Czyli 2 minuty Jeżu drogi gra wstępna dla świra, z nagrodą.Ale tak dosłownie milimetr po milimetrze, aż do wywołania we mnie chęci mordu..
120 ząbków to 120 róznych pieszczot?Złe założenia, to będzie tak: 1 ząbek w dół - małe całowanko - 2 ząbek w dół - jakieś ugniatanko - 3 ząbek w dół - coś innego ciekawego itd., itd. 2 minuty to by była straszna lipa![]()
Cholera, to trzeba do tego chłopa z wyobraźnią120 ząbków to 120 róznych pieszczot?
No jesli nie mogą sie powtarzać to nawet Don Juan by nie wyrobilCholera, to trzeba do tego chłopa z wyobraźnią![]()
Cicho! A właśnie, że znajdę takiego. Może też w trakcie ciekawostki naukowe serwowaćNo jesli nie mogą sie powtarzać to nawet Don Juan by nie wyrobil
Jeden ząbek, całowanie, drugi ząbek tlumaczenie teorii strun?Cicho! A właśnie, że znajdę takiego. Może też w trakcie ciekawostki naukowe serwować![]()
Gorzej jak znajdziesz sobie takiego który tak sie wkręci w ciekawostki naukowe ze zapomni rozpinacCicho! A właśnie, że znajdę takiego. Może też w trakcie ciekawostki naukowe serwować![]()
Mhm brzmi kuszącoNa powolne rozsuwanie suwaka za dużej bluzy, pod którą nie mam żadnej bielizny...
A Ja pwolnie rozsuwał bym w tym czasie suwak od spodni gdzie nie było by bielizny.... kusząco?Mhm brzmi kusząco![]()
Oj, plasterek będzie potrzebny, kostki suwaka są ostre.A Ja pwolnie rozsuwał bym w tym czasie suwak od spodni gdzie nie było by bielizny.... kusząco?
Lekko rozepne a resztę On zrobi samOj, plasterek będzie potrzebny, kostki suwaka są ostre.
Producenci suwaków poswtawią Ci pomnikKto by pomyślał, że z takiego niewinnego wpisu zrobi się wątek suwakowy![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 193 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 |