• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Mam ochotę na loda podczas jazdy samochodem. Abym mógł trzymać kobietę za włosy i sterować ruchami głowy, delikatnie, od czasu do czasu wkładając go trochę głębiej. Nie miałbym też problemu aby ktoś z samochodów obok to zauważył.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Wygłodniały seks z obłapianiem niczym masaż limfatyczny i pocałunkami aż do bólu. Z przerwami na głębokie, palące trzewia spojrzenia prosto w oczy i z uśmiechem nieposkromionej radości.
A potem kolejny raz/razy już na spokojnie, nie jak króliki 🐰 😁
Wykorzystam Twój post w zakresie: "...spojrzenia prosto w oczy ... a potem kolejny raz/razy ...nie jak króliki.."
I to teraz jest jak moje;):ROFLMAO:

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A ja wbrew atmosferze forum mam ochotę na romantyczny, seksualny sexting.
On tu jest, ale nie krzyczy😈;)Wczoraj jedna z koleżanek poprosiła żebym sie otrzepał z brokatu.
To się okazało niemożliwe, ślad pozostał😊 Na Niej również:)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Miguel

Cichy Podglądacz
Mam ochotę na porządne wylizanie kutasa przez moją seksowną koleżankę z pracy i jej przyjaciółkę. Chciałabym żeby jedna z nich lizała mi kutasa a druga jajka. Potem rżnęlibyśm się we trójkę w pokoju.... Mam straszną ochotę na trójkąt z dwiema kobietami. Chciałabym lizać cipkę pierwszej koleżanki, podczas gdy druga nabijałaby się na mojego kutasa.... Mam całą dalszą akcję w mojej głowie... 🔥🔥

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Na wspólny masaż olejkiem, im dłuższy tym lepszy by podniecić się na maksa i przerwać i potem znowu tak by ciekło z kutasa i z cipki jak z kranu