• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej bielizny 😆

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej bielizny 😆
Możesz się bawić do woli 🍊 @Lenkaa
Mam dobry odplamiacz, pościel to nie problem 🧑‍🔧😝

Mężczyzna

Ra-v37

Cichy Podglądacz
Ja mam ochotę, aby jakaś pani pieściła mojego kutaska, jajeczka i dupkę językiem. Później ssała kutasa i posuwała mój tyłek swoim paluszkiem, aż skończę w jej ustach.

Mężczyzna

Marco85

Nowicjusz
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
U nas to troszeczkę inaczej wygląda. Mąż jest we mnie gdy ja robię minetkę naszej koleżance.
U nas są obie konfigurację ale akurat dzisiaj mam ochotę na tą o której pisałem wcześniej.

A potem ja chętnie bym zabral się za lizanie Żony a Kochanki usta docisnę sobie do kutasa I wyrucham jej gardełko..

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
U nas są obie konfigurację ale akurat dzisiaj mam ochotę na tą o której pisałem wcześniej.

A potem ja chętnie bym zabral się za lizanie Żony a Kochanki usta docisnę sobie do kutasa I wyrucham jej gardełko..
Nasza koleżanka jest tylko do seksu oralnego i rimmingu. Każdy każdemu, ale wejscie męża jest tylko we mnie. Takie zasady mamy.