• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej bielizny 😆

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej bielizny 😆
Możesz się bawić do woli 🍊 @Lenkaa
Mam dobry odplamiacz, pościel to nie problem 🧑‍🔧😝

Mężczyzna

Ra-v37

Cichy Podglądacz
Ja mam ochotę, aby jakaś pani pieściła mojego kutaska, jajeczka i dupkę językiem. Później ssała kutasa i posuwała mój tyłek swoim paluszkiem, aż skończę w jej ustach.

Mężczyzna

Marco85

Cichy Podglądacz
Taka mnie naszła myśl seksualno-jedzeniowa 😋 a jakby tak w ładnej bieliźnie z ładnym chłopakiem, rozkroić dojrzałą pomarańczę, uklęknąć na łóżku i zażyczyć sobie, żeby z góry wycisnął mi do ust jej sok 😋🍊 musiałby mieć dobry celownik, bo plamy słabo schodzą z pościeli i ładnej

Mężczyzna

IRA87

Cichy Podglądacz
U nas to troszeczkę inaczej wygląda. Mąż jest we mnie gdy ja robię minetkę naszej koleżance.
U nas są obie konfigurację ale akurat dzisiaj mam ochotę na tą o której pisałem wcześniej.

A potem ja chętnie bym zabral się za lizanie Żony a Kochanki usta docisnę sobie do kutasa I wyrucham jej gardełko..

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
U nas są obie konfigurację ale akurat dzisiaj mam ochotę na tą o której pisałem wcześniej.

A potem ja chętnie bym zabral się za lizanie Żony a Kochanki usta docisnę sobie do kutasa I wyrucham jej gardełko..
Nasza koleżanka jest tylko do seksu oralnego i rimmingu. Każdy każdemu, ale wejscie męża jest tylko we mnie. Takie zasady mamy.