• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

elionn

Cichy Podglądacz
Na masaż nóg i stóp po imprezce a później może minetka, potem lampka Noilly Prat i bzykanko, takie zwykłe dzisiaj bez szaleństw i nadmiernych wygibasów.

Czyli mówisz, że wieczór "stosunkowo" udany :). Dzięki za polecenie sklepu szukam właśnie na imprezę stroju z Assassins Creed ale widzę, że tam nie mają.

Mężczyzna

elionn

Cichy Podglądacz
A dzisiaj mam ochotę na ... to aby poczuć ją jak mnie wabi ... poczuć jej zapach ... dotyk ten moment jak mnie zniewala i poddaje się jej woli ... ten moment gdy widzę, jej zalotne spojrzenie i wiem, że zrobię wszystko czego będzie chciała ... mija ta chwila gdy kilka pocałunków przechodzi w kilka sekund w wzajemne rozbieranie ... ten moment gdy ja jej a ona mi ściąga koszulkę ... ona ma stanik więc moja ręką wędruje aby się go pozbyć następnie spodnie/sukienka i majtki ... i ten moment gdy wiemy, że czas w nocy przestanie istnieć ... ;)

nie wiem jak Wy ale uwielbiam też ten moment przed sexem i to od niego zależy co i jak się potem potoczy ;)